Adanalı Bisiklet sevdalıları hareketli yaşama dikkat çekti

DÜNYA 01.10.2018 - 16:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1689+ kez okundu.
 

Adanalı Bisiklet sevdalıları hareketli yaşama dikkat çekti

Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında, Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Bisiklet etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Bisiklete binmenin kalp sağlığına faydasını öne çıkarmak ve hareketli yaşama dikkat çekmek için Adana Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlik Atatürk Parkı’ndan start aldı. Kalbinizi Ödüllendirin’ temasıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk Parkı’nda stand kuruldu. Daha sonra bisikletçiler, Cumhuriyet Caddesi, Ziyapaşa Bulvarı, İstasyon Meydanı, Gazipaşa Bulvarı ve tekrar Atatürk Parkı olarak belirlenen güzergahta bisiklet sürdü. İl Sağlık Müdürü Dr.Ahmet Özer, “Bisiklete binmenin özellikle insan sağlığı açısından büyük önemi var. Yanısıra hareketli yaşam da kalp sağlığı açısından önemli. Ülke genelinde bu kapsamda düzenlenen etkinliğe katılımın yoğun olması hepimizi sevindirdi. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.  

Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında, Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Bisiklet etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.

Bisiklete binmenin kalp sağlığına faydasını öne çıkarmak ve hareketli yaşama dikkat çekmek için Adana Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlik Atatürk Parkı’ndan start aldı. Kalbinizi Ödüllendirin’ temasıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk Parkı’nda stand kuruldu. Daha sonra bisikletçiler, Cumhuriyet Caddesi, Ziyapaşa Bulvarı, İstasyon Meydanı, Gazipaşa Bulvarı ve tekrar Atatürk Parkı olarak belirlenen güzergahta bisiklet sürdü.

İl Sağlık Müdürü Dr.Ahmet Özer, “Bisiklete binmenin özellikle insan sağlığı açısından büyük önemi var. Yanısıra hareketli yaşam da kalp sağlığı açısından önemli. Ülke genelinde bu kapsamda düzenlenen etkinliğe katılımın yoğun olması hepimizi sevindirdi. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.