Adanalı Kaan, Denizli’nin göz bebeği oldu

SPOR 16.09.2018 - 18:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2878+ kez okundu.
 

Adanalı Kaan, Denizli’nin göz bebeği oldu

Adana 1. Amatör küme takımlarından Akkapıspor’da mücadele ederken Denizlispor’a transfer olan Kaan Kantaraman, Altınordu-Eskişehirspor maçında gösterdiği büyük performansla yeni takımının gözdesi oldu.  U-17’DE 25 GOL ATMIŞTI Henüz 17 yaşındaki futbolcu Kantarman, U-17 liginde 25 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu genç yeteneği Adana takımları maalesef görmezden gelince fırsatı Denizlispor değerlendirdi.  BİZİM TAKIMLARIMIZIN  GÖREMEDİĞİ FUTBOLCU Adanaspor ve Adana Demirspor’un göremediği ya da görmezden geldiği Adanalı futbolcu Denizlispor’un göz bebeği oldu. Adana’nın ve Denizlispor’un göz bebeği Kaan Kantarman, Altınordu- Eskişehirspor maçında oynadığı futbolla Denizlisporlu taraftarları mest etti.


Adana 1. Amatör küme takımlarından Akkapıspor’da mücadele ederken Denizlispor’a transfer olan Kaan Kantaraman, Altınordu-Eskişehirspor maçında gösterdiği büyük performansla yeni takımının gözdesi oldu. 
U-17’DE 25 GOL ATMIŞTI
Henüz 17 yaşındaki futbolcu Kantarman, U-17 liginde 25 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu genç yeteneği Adana takımları maalesef görmezden gelince fırsatı Denizlispor değerlendirdi. 
BİZİM TAKIMLARIMIZIN 
GÖREMEDİĞİ FUTBOLCU
Adanaspor ve Adana Demirspor’un göremediği ya da görmezden geldiği Adanalı futbolcu Denizlispor’un göz bebeği oldu. Adana’nın ve Denizlispor’un göz bebeği Kaan Kantarman, Altınordu- Eskişehirspor maçında oynadığı futbolla Denizlisporlu taraftarları mest etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.