Adanalı kano sporcuları bahar kupasına damga vurdu

SPOR 05.04.2021 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1361+ kez okundu.
 

Adanalı kano sporcuları bahar kupasına damga vurdu

Türkiye Kano Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan “Bahar Kupası ve Milli Takım Seçme Yarışları” Muğla Köyceğiz’de tamamlandı. Adana TOHM ve SEM sporcuları elde ettikleri başarılarla yarışmaya damga vurdu. Adanalı sporcular elde ettikleri 3 altın, 9 gümüş, 6 bronz madalyanın yanı sıra, 5 sporcusunu da milli takıma göndermenin gururunu yaşadılar.  Harun Akıllı; “Sporcularımız Bizleri Gururlandırmaya Devam Ediyor” Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, yarışların ardından yaptığı konuşmada sporcuları ile gurur duyduğunun altını çizerek şöyle devam etti. “Önemli bir organizasyondan daha başarıyla çıkmış olmaktan dolayı, çok gururlu olduğumu ifade etmek isterim. Sporcularımız, bir kez daha verdiğimiz emeklerin boşa gitmediğini, elde ettikleri başarılarla bize gösterdiler. Üç altın, dokuz gümüş ve altı bronz madalya kazanan sporcularımızın yanı sıra milli takıma seçilen beş sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu başarıların yakalanmasında emekleri olan, başta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a, TOHM Koordinatörümüz Mehmet Çekem’e teşekkürlerimi sunuyorum.” Çintimar; ”Bizleri Gururlandıran Sporcularımızı Tebrik Ediyorum” Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Köyceğiz’den toplam 18 madalya ve 5 milli takıma yükselme sonucuyla dönen sporculara başarılarından dolayı tebriklerini iletti. Çintimar; “TOHM ve SEM sporcularımız, her geçen gün artan performanslarıyla bizleri başarılara alıştırdılar. Bu başarılarının olimpiyat madalyası ile taçlanmasını dileyerek, TOHM ve SEM sporcularımızı, onları yarışmaları hazırlayan antrenörlerini tebrik ediyorum. Milli Takıma seçilen sporcularımıza da Ay yıldızlı forma altında üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.

Türkiye Kano Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan “Bahar Kupası ve Milli Takım Seçme Yarışları” Muğla Köyceğiz’de tamamlandı. Adana TOHM ve SEM sporcuları elde ettikleri başarılarla yarışmaya damga vurdu.

Adanalı sporcular elde ettikleri 3 altın, 9 gümüş, 6 bronz madalyanın yanı sıra, 5 sporcusunu da milli takıma göndermenin gururunu yaşadılar. 

Harun Akıllı; “Sporcularımız Bizleri Gururlandırmaya Devam Ediyor”

Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, yarışların ardından yaptığı konuşmada sporcuları ile gurur duyduğunun altını çizerek şöyle devam etti. “Önemli bir organizasyondan daha başarıyla çıkmış olmaktan dolayı, çok gururlu olduğumu ifade etmek isterim. Sporcularımız, bir kez daha verdiğimiz emeklerin boşa gitmediğini, elde ettikleri başarılarla bize gösterdiler. Üç altın, dokuz gümüş ve altı bronz madalya kazanan sporcularımızın yanı sıra milli takıma seçilen beş sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu başarıların yakalanmasında emekleri olan, başta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a, TOHM Koordinatörümüz Mehmet Çekem’e teşekkürlerimi sunuyorum.”

Çintimar; ”Bizleri Gururlandıran Sporcularımızı Tebrik Ediyorum”

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Köyceğiz’den toplam 18 madalya ve 5 milli takıma yükselme sonucuyla dönen sporculara başarılarından dolayı tebriklerini iletti. Çintimar; “TOHM ve SEM sporcularımız, her geçen gün artan performanslarıyla bizleri başarılara alıştırdılar. Bu başarılarının olimpiyat madalyası ile taçlanmasını dileyerek, TOHM ve SEM sporcularımızı, onları yarışmaları hazırlayan antrenörlerini tebrik ediyorum. Milli Takıma seçilen sporcularımıza da Ay yıldızlı forma altında üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.