Adanalı spor spikeri kansere yenildi

GÜNDEM 11.08.2020 - 07:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2636+ kez okundu.
 

Adanalı spor spikeri kansere yenildi

    Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen 42 yaşında kanserden hayatını kaybetti.  Kurgu, montaj, haber spikerliği ve komedi gibi çeşitli programlar yapan Gönlüşen, ardından spor spikerliği ve yorumculuğa başladı. Gönlüşen, 4 Nisan 2019'da sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Yaklaşık 3 ay önce hasta olduğunu öğrenen Gönlüşen, tedavi süreci hakkında da sevenlerine Twitter üzerinden bilgi vermişti. Vefatıyla sevenlerini üzen ünlü spiker, Adana’da toprağa verildi.

 

 

Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen 42 yaşında kanserden hayatını kaybetti. 
Kurgu, montaj, haber spikerliği ve komedi gibi çeşitli programlar yapan Gönlüşen, ardından spor spikerliği ve yorumculuğa başladı. Gönlüşen, 4 Nisan 2019'da sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Yaklaşık 3 ay önce hasta olduğunu öğrenen Gönlüşen, tedavi süreci hakkında da sevenlerine Twitter üzerinden bilgi vermişti. Vefatıyla sevenlerini üzen ünlü spiker, Adana’da toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.