Adanaspor, Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başladı

SPOR 23.10.2019 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 959+ kez okundu.
 

Adanaspor, Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başladı

    Adanaspor, TFF 1.Lig'in 9.haftasında 26 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanaspor, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı. Sakatlığı bulunan Emeka Eze, Arabidze ve Hakan Barış antrenmana çıkmadı.

 

 

Adanaspor, TFF 1.Lig'in 9.haftasında 26 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanaspor, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sakatlığı bulunan Emeka Eze, Arabidze ve Hakan Barış antrenmana çıkmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.