Adanaspor’da Gazişehir maçı hazırlıkları başladı

SPOR 05.11.2018 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2289+ kez okundu.
 

Adanaspor’da Gazişehir maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto 1.Lig’in 12. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde saat 10.00’da başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda yapılan topla devamlılık çalışması ve çift kale maçlarla tamamlandı. Turuncu-beyazlılarda Renan Diniz takımdan ayrı fitness çalışırken Gökhan Sazdağı ise düz koşu yaptı. Adanaspor, hazırlıklarını bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.  

Spor Toto 1.Lig’in 12. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde saat 10.00’da başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü.

Antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda yapılan topla devamlılık çalışması ve çift kale maçlarla tamamlandı.

Turuncu-beyazlılarda Renan Diniz takımdan ayrı fitness çalışırken Gökhan Sazdağı ise düz koşu yaptı.

Adanaspor, hazırlıklarını bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.