ADD Başkanı Kayadan’dan çifte kutlama

GÜNDEM 17.05.2020 - 09:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1380+ kez okundu.
 

ADD Başkanı Kayadan’dan çifte kutlama

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı İsa Kayadan, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor bayramı ile ADD’nin kuruluş Yılı nedeniyle yaptığı açıklamada Milli savunma refleksinin 19 Mayıs ruhu ve Atatürkçü düşünce sistemi olduğunu kaydetti. Kökü 19 Mayıs ruhuna ve Milli Kongrelere dayanan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, 19 Mayıs 1989’da kurulduğunu anımsatan Kayadan “Atatürkçü Düşünce Derneği 30 onurlu yılı geride bırakmıştır. Başta Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy olmak üzere, devrim ve demokrasi için şehitler vermiştir. Kurucu üyemiz Doç. Dr. Bahriye Üçok, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, üyemiz Necip Hablemitoğlu, örgüt emekçimiz Bağcılar Şubemiz üyesi Şükrü Demirkürek’i hain saldırılarda kaybettik. ABD ve iş birlikçilerinin organizasyonu olan Ergenekon operasyonuna maruz kaldık. Ancak, yolumuzdan asla ödün vermedik, vermeyeceğiz.” dedi. “İŞBİRLİKÇİ UNSURLARA KARŞI, 19 MAYIS RUHU VE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE SİSTEMİ” Gerici, bölücü, hain FETÖ-PKK-YPG ve diğer iş birlikçi unsurlara karşı milli savunma refleksinin adının, “19 Mayıs Ruhu ve Atatürkçü Düşünce Sistemi” olduğunu vurgulayan ADD Adana Şube Başkanı İsa Kayadan “Atatürkçü Düşünce Derneği, Büyük Atatürk’ün fikren takibinin hayati önemine inanmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünsel takibi, bir ulusal strateji ve milli varlık sebebidir” diye konuştu. “19 MAYIS’TA SAAT TAM 19:19’DA BAYRAĞIMIZLA BALKONLARDA OLALIM” 19 Mayıs’ta daha önce olduğu gibi, Covid-19 salgını ve yasaklar nedeniyle planlanan etkinlikler serisini gerçekleştiremeyecekleri bilgisini paylaşan Kayadan, siyasi iktidarın milli bayramlara, ulusal günlere bakış açısı nedeniyle, sınırlı da olsa kutlama görevini kendilerinin üstlendiğini kaydetti. Kayadan,  “Milletimizi 19 Mayıs 2020 Salı günü, saat tam 19.19’da evlerinin pencere ya da balkonlarından şanlı bayraklarımızla; önce İstiklal Marşımızı, sonrasında da Gençlik Marşımızı söyleyerek milli varlık nedenimiz 19 Mayıs ruhuna sahip çıkmaya çağırıyoruz. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.” diyerek sözlerini tamamladı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı İsa Kayadan, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor bayramı ile ADD’nin kuruluş Yılı nedeniyle yaptığı açıklamada Milli savunma refleksinin 19 Mayıs ruhu ve Atatürkçü düşünce sistemi olduğunu kaydetti.

Kökü 19 Mayıs ruhuna ve Milli Kongrelere dayanan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, 19 Mayıs 1989’da kurulduğunu anımsatan Kayadan “Atatürkçü Düşünce Derneği 30 onurlu yılı geride bırakmıştır. Başta Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy olmak üzere, devrim ve demokrasi için şehitler vermiştir. Kurucu üyemiz Doç. Dr. Bahriye Üçok, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, üyemiz Necip Hablemitoğlu, örgüt emekçimiz Bağcılar Şubemiz üyesi Şükrü Demirkürek’i hain saldırılarda kaybettik. ABD ve iş birlikçilerinin organizasyonu olan Ergenekon operasyonuna maruz kaldık. Ancak, yolumuzdan asla ödün vermedik, vermeyeceğiz.” dedi.

“İŞBİRLİKÇİ UNSURLARA KARŞI, 19 MAYIS RUHU VE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE SİSTEMİ”

Gerici, bölücü, hain FETÖ-PKK-YPG ve diğer iş birlikçi unsurlara karşı milli savunma refleksinin adının, “19 Mayıs Ruhu ve Atatürkçü Düşünce Sistemi” olduğunu vurgulayan ADD Adana Şube Başkanı İsa Kayadan “Atatürkçü Düşünce Derneği, Büyük Atatürk’ün fikren takibinin hayati önemine inanmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünsel takibi, bir ulusal strateji ve milli varlık sebebidir” diye konuştu.

“19 MAYIS’TA SAAT TAM 19:19’DA BAYRAĞIMIZLA BALKONLARDA OLALIM”

19 Mayıs’ta daha önce olduğu gibi, Covid-19 salgını ve yasaklar nedeniyle planlanan etkinlikler serisini gerçekleştiremeyecekleri bilgisini paylaşan Kayadan, siyasi iktidarın milli bayramlara, ulusal günlere bakış açısı nedeniyle, sınırlı da olsa kutlama görevini kendilerinin üstlendiğini kaydetti. Kayadan,  “Milletimizi 19 Mayıs 2020 Salı günü, saat tam 19.19’da evlerinin pencere ya da balkonlarından şanlı bayraklarımızla; önce İstiklal Marşımızı, sonrasında da Gençlik Marşımızı söyleyerek milli varlık nedenimiz 19 Mayıs ruhuna sahip çıkmaya çağırıyoruz. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.” diyerek sözlerini tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.