ADEO Yönetimi, Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat İnal’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

SİYASET 14.09.2018 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2716+ kez okundu.
 

ADEO Yönetimi, Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat İnal’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ersun Özkan, Genel Sekreter Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, YK Üyeleri Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Fulya Akgün ile Ecz. Ece Hallaçeli Tok, Çukurova Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Prof. Dr. Tamer Cevat İnal’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dediler.   ECZ. ÖZKAN, “BİRLİKTELİĞİMİZDEN HASTALAR YARARLANIYOR” Balcalı Hastanesi Başhekimliği ile önemli birlikteliklere imza attıklarını, bu işbirlikteliklerinden en çok hastaların yararlandığını ifade eden ADEO Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Balcalı Hastanesinde çok önceleri yaşanan ilaç problemleri sizlerle yaptığımız işbirliği sayesinde ortadan kalktı. Hastaların mağduriyeti son buldu. Buradaki amacımız, hastaların işlerinin düzene girmesi, etik olmayan davranışların ortadan kalkması, en önemlisi SUT konusunda hiç kimsenin canının yanmamasıdır. Sizlerle birlikte hareket ederek her türlü sorunu çözecek işbirliğine varız.”   PROF. DR. İNAL, “HASTANEMİZDE ÖNCELİĞİMİZ KALİTEDİR” Prof. Dr. Yeşim Taşova döneminde başhekim yardımcısı olduğunu, aynı hizmet politikası ile yol alacaklarını, hastalarına maksimum fayda vermeyi hedeflediklerini söyleyen ÇÜ Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, “Hoş geldiniz. İstişareyi kaybetmeden konuşa konuşa bir çok iş halledilir. Önceden çözdüğümüz gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İşbirliğimizi mevzuatlar çerçevesinde kanuna göre, hak ve hakkaniyete göre sonuna kadar sürdüreceğiz. İki tarafın bakış açısı aynı olduktan sonra çok rahat yol alırız. Hastanemizde önceliğimiz kalitedir, hasta güvenliğidir, çalışan memnuniyetidir.” dedi.    

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ersun Özkan, Genel Sekreter Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, YK Üyeleri Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Fulya Akgün ile Ecz. Ece Hallaçeli Tok, Çukurova Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Prof. Dr. Tamer Cevat İnal’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dediler.

 

ECZ. ÖZKAN, “BİRLİKTELİĞİMİZDEN HASTALAR YARARLANIYOR”

Balcalı Hastanesi Başhekimliği ile önemli birlikteliklere imza attıklarını, bu işbirlikteliklerinden en çok hastaların yararlandığını ifade eden ADEO Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Balcalı Hastanesinde çok önceleri yaşanan ilaç problemleri sizlerle yaptığımız işbirliği sayesinde ortadan kalktı. Hastaların mağduriyeti son buldu. Buradaki amacımız, hastaların işlerinin düzene girmesi, etik olmayan davranışların ortadan kalkması, en önemlisi SUT konusunda hiç kimsenin canının yanmamasıdır. Sizlerle birlikte hareket ederek her türlü sorunu çözecek işbirliğine varız.”

 

PROF. DR. İNAL, “HASTANEMİZDE ÖNCELİĞİMİZ KALİTEDİR”

Prof. Dr. Yeşim Taşova döneminde başhekim yardımcısı olduğunu, aynı hizmet politikası ile yol alacaklarını, hastalarına maksimum fayda vermeyi hedeflediklerini söyleyen ÇÜ Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, “Hoş geldiniz. İstişareyi kaybetmeden konuşa konuşa bir çok iş halledilir. Önceden çözdüğümüz gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İşbirliğimizi mevzuatlar çerçevesinde kanuna göre, hak ve hakkaniyete göre sonuna kadar sürdüreceğiz. İki tarafın bakış açısı aynı olduktan sonra çok rahat yol alırız. Hastanemizde önceliğimiz kalitedir, hasta güvenliğidir, çalışan memnuniyetidir.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.