Adına yakışır bir derbi olsun

SPOR 20.11.2018 - 15:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1914+ kez okundu.
 

Adına yakışır bir derbi olsun

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan:
    Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Adana Demirspor ile 25 Kasım Pazar günü oynayacağımız derbi karşılaşmasıyla ilgili olarak, "İnşallah adına yakışır bir derbi olur. Adana derbisinde sadece futbol konuşulsun, futbolun dışında bir şey konuşulmasın. Temennimiz bu yönde." dedi.   Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Demirbakan, şöyle konuştu: "Takımımızda herhangi bir eksiğimiz yok. Derbiye hazırız. Herkesin tuttuğu renkler, tuttuğu takım var. Herkes kendi takımının kazanmasını istiyor. Taraftarlar empati kurup, karşısındakinin de aynı duygular içinde olduğunu hmeli. Dostlukla, arkadaşlıkla, kardeşlikle yıllardır oynanan bu derbinin bir yenisi. Futbol oynamaya çalışacağız. İyi de hazırlandık. Milli maç arası bize iyi geldi. Bazı eksiklerini gidermesi açısından rakibimize de herhalde iyi gelmiştir. Yeni hocaları hayırlı olsun. Yılmaz Vural hocaya ve Adana Demirspor'a başarılar diliyorum. İyi maç olur inşallah. Futbol kazansın.” şeklinde konuştu.   HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR   Adanaspor, Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.   Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde gerçekleşen antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.   Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topsuz alanda oynanan oyun ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde 6’a 3 top kapma ve pas çalışması yapan Adanaspor, dar alanda top kapma, orta ve şut çalışması yaparak idmanı tamamladı.
Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan:

 

 
Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Adana Demirspor ile 25 Kasım Pazar günü oynayacağımız derbi karşılaşmasıyla ilgili olarak, "İnşallah adına yakışır bir derbi olur. Adana derbisinde sadece futbol konuşulsun, futbolun dışında bir şey konuşulmasın. Temennimiz bu yönde." dedi.
 
Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Demirbakan, şöyle konuştu: "Takımımızda herhangi bir eksiğimiz yok. Derbiye hazırız. Herkesin tuttuğu renkler, tuttuğu takım var. Herkes kendi takımının kazanmasını istiyor. Taraftarlar empati kurup, karşısındakinin de aynı duygular içinde olduğunu hmeli. Dostlukla, arkadaşlıkla, kardeşlikle yıllardır oynanan bu derbinin bir yenisi. Futbol oynamaya çalışacağız. İyi de hazırlandık. Milli maç arası bize iyi geldi. Bazı eksiklerini gidermesi açısından rakibimize de herhalde iyi gelmiştir. Yeni hocaları hayırlı olsun. Yılmaz Vural hocaya ve Adana Demirspor'a başarılar diliyorum. İyi maç olur inşallah. Futbol kazansın.” şeklinde konuştu.
 
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
 
Adanaspor, Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
 
Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde gerçekleşen antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.
 
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topsuz alanda oynanan oyun ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde 6’a 3 top kapma ve pas çalışması yapan Adanaspor, dar alanda top kapma, orta ve şut çalışması yaparak idmanı tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.