Adliye personeli “kan bağışı” için sıraya girdi

GÜNDEM 25.01.2020 - 15:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1573+ kez okundu.
 

Adliye personeli “kan bağışı” için sıraya girdi

ADANA/ Adana Bölge Adliye Mahkemesi personeli, ikinci kez düzenlenen “Kan Bağışı” kampanyası ile Kızılay’a destek verdi. Adliyede düzenlenen ve yoğun ilgi gören Kan Bağışı kampanyasına Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile adliyede görev yapan çok sayıda hakim-savcı ve yargı çalışanı destek verdi. “Kan bağışında bulunmak toplumsal bir sorumluluktur” İkincisi düzenlenen etkinlikte konuşan Başsavcı Sabri Beytorun, kan bağışının toplumsal bir sorumluluktur ve aynı zamanda duyarlı bir vatandaş olmanın gereği olduğunu dile getirdi. Beytorun, “ Kan verip hayat kurtaran bir kurum olmak için Kızılay ile ortaklaşa bu çalışmaya imza attık. Adliyemizde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gönüllü kan bağışçıları, bu etkinliğe katılarak insani duyarlılıklarını gösterdiler. Etkinliğe katılarak duyarlılık gösteren, bir hayatın kurtarılmasına vesile olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Birçok adliye personelinin kan vererek destekte bulunduğu etkinlikte Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise kampanyaya destek veren personelelere tek tek teşekkür ederek, Kızılay ile iş birliği yapan Adana Bölge Adliye Mahkemesi’ne teşekkür etti. Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu’ya da desteklerinden ötürü minnettar olduğunu dile getiren Saygılı, etkinlik sonunda günün anısına Kuzu’ya plaket hediye etti.  



ADANA/ Adana Bölge Adliye Mahkemesi personeli, ikinci kez düzenlenen “Kan Bağışı” kampanyası ile Kızılay’a destek verdi.

Adliyede düzenlenen ve yoğun ilgi gören Kan Bağışı kampanyasına Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile adliyede görev yapan çok sayıda hakim-savcı ve yargı çalışanı destek verdi.

“Kan bağışında bulunmak toplumsal bir sorumluluktur”

İkincisi düzenlenen etkinlikte konuşan Başsavcı Sabri Beytorun, kan bağışının toplumsal bir sorumluluktur ve aynı zamanda duyarlı bir vatandaş olmanın gereği olduğunu dile getirdi. Beytorun, “ Kan verip hayat kurtaran bir kurum olmak için Kızılay ile ortaklaşa bu çalışmaya imza attık. Adliyemizde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gönüllü kan bağışçıları, bu etkinliğe katılarak insani duyarlılıklarını gösterdiler. Etkinliğe katılarak duyarlılık gösteren, bir hayatın kurtarılmasına vesile olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Birçok adliye personelinin kan vererek destekte bulunduğu etkinlikte Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise kampanyaya destek veren personelelere tek tek teşekkür ederek, Kızılay ile iş birliği yapan Adana Bölge Adliye Mahkemesi’ne teşekkür etti. Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu’ya da desteklerinden ötürü minnettar olduğunu dile getiren Saygılı, etkinlik sonunda günün anısına Kuzu’ya plaket hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.