Afacanlar Parkı’nda çocuklar eğlenirken, öğrenecek

KÜLTÜR-SANAT 06.10.2017 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2644+ kez okundu.
 

Afacanlar Parkı’nda çocuklar eğlenirken, öğrenecek

    Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi’nde 5 bin 300 metrekare alanda oluşturduğu Afacanlar Parkı ile 3-12 yaş arasındaki çocuklara eğlence ve eğitimi bir arada sundu. Macera, tırmanma, atletizm ve denge parkurları, döner teleferik, oyun grupları ile spor kondisyon aletlerinin yer aldığı Afacanlar Parkı, Türkiye ve dünya haritası, çarpım tablosu, alfabe, İstiklal Marş ve sayıların bulunduğu panolarla donatıldı. Adana’nın dört bir yanındaki çocuk parklarını güvenli, estetik ve fonksiyonel oyun aletleriyle yenileyen Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde Aliya İzzetbegoviç Bulvarı ile Öğretmenler Bulvarı’nın kesiştiği alanda Afacanlar Parkı’nı kente kazandırdı. 5 bin 200 metrekare alanda inşa edilen Afacanlar Parkı’nda macera, tırmanma, atletizm ve denge parkurları, döner teleferik, oyun grupları ile spor kondisyon aletlerinin montajı tamamlandı. Çocuk sağlığının ve güvenliğinin ön planda tutulduğu Afacanlar Parkı, Türkiye ve dünya haritası, çarpım tablosu, alfabe, İstiklal Marş ve sayıların bulunduğu panolarla donatıldı. Oyun ve eğitimin iç içe olduğu Afacanlar Parkı’na çocuklarıyla birlikte gelecek ebeveynler için de dinlenme alanları oluşturuldu. Çocuklar eğlenirken, ebeveynlerin aynı alanda kondisyon aletleriyle spor yapmalarına imkan sağlandı. Gürselpaşa Mahallesi sakinleri, Afacanlar Parkı’nı çocuklarına ve kendilerine armağan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.  

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi’nde 5 bin 300 metrekare alanda oluşturduğu Afacanlar Parkı ile 3-12 yaş arasındaki çocuklara eğlence ve eğitimi bir arada sundu. Macera, tırmanma, atletizm ve denge parkurları, döner teleferik, oyun grupları ile spor kondisyon aletlerinin yer aldığı Afacanlar Parkı, Türkiye ve dünya haritası, çarpım tablosu, alfabe, İstiklal Marş ve sayıların bulunduğu panolarla donatıldı.
Adana’nın dört bir yanındaki çocuk parklarını güvenli, estetik ve fonksiyonel oyun aletleriyle yenileyen Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde Aliya İzzetbegoviç Bulvarı ile Öğretmenler Bulvarı’nın kesiştiği alanda Afacanlar Parkı’nı kente kazandırdı.
5 bin 200 metrekare alanda inşa edilen Afacanlar Parkı’nda macera, tırmanma, atletizm ve denge parkurları, döner teleferik, oyun grupları ile spor kondisyon aletlerinin montajı tamamlandı. Çocuk sağlığının ve güvenliğinin ön planda tutulduğu Afacanlar Parkı, Türkiye ve dünya haritası, çarpım tablosu, alfabe, İstiklal Marş ve sayıların bulunduğu panolarla donatıldı.
Oyun ve eğitimin iç içe olduğu Afacanlar Parkı’na çocuklarıyla birlikte gelecek ebeveynler için de dinlenme alanları oluşturuldu. Çocuklar eğlenirken, ebeveynlerin aynı alanda kondisyon aletleriyle spor yapmalarına imkan sağlandı.
Gürselpaşa Mahallesi sakinleri, Afacanlar Parkı’nı çocuklarına ve kendilerine armağan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.