Afrin Kahramanlarının Ailelerinin Onuruna Kahvaltı

KÜLTÜR-SANAT 13.02.2018 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1387+ kez okundu.
 

Afrin Kahramanlarının Ailelerinin Onuruna Kahvaltı

    Tufanbeyli Belediyesi ile AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ‘Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlerin ailelerinin onuruna kahvaltı düzenlendi.   Tufanbeyli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltıya Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçe Kaymakamı Ferhat Atar, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Safi, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Birgin, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keçe, Ahmet Ünal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Moğol, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve Tufanbeyli’de ikamet eden askerlerin aileleri katıldı.  Programa, şehitler, gaziler ve görevi başındaki kahraman askerlerimiz için dualar edilerek başlandı. Başkan Remzi Ergü “Sizler Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan kahramanlarımızın bizlere emanetisiniz. Bizler her zaman sizin ve askerlerimizin yanındayız. Askerlerimizin içi rahat olsun, aileleri bizlere emanettir. Her türlü istek ve ihtiyaçlarınızı bizlere iletebilirsiniz. Allah kahraman askerlerimizin Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda da yanında olsun. Güç kuvvet versin. Başarıyla operasyonu tamamlayarak dönmek nasip etsin” dedi.    Asker aileleri de Belediye Başkanı Remzi Ergü ile programda emeği geçenlere teşekkür etti.    

 

 

Tufanbeyli Belediyesi ile AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ‘Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlerin ailelerinin onuruna kahvaltı düzenlendi.

 

Tufanbeyli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltıya Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçe Kaymakamı Ferhat Atar, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Safi, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Birgin, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keçe, Ahmet Ünal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Moğol, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve Tufanbeyli’de ikamet eden askerlerin aileleri katıldı. 


Programa, şehitler, gaziler ve görevi başındaki kahraman askerlerimiz için dualar edilerek başlandı.


Başkan Remzi Ergü “Sizler Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan kahramanlarımızın bizlere emanetisiniz. Bizler her zaman sizin ve askerlerimizin yanındayız. Askerlerimizin içi rahat olsun, aileleri bizlere emanettir. Her türlü istek ve ihtiyaçlarınızı bizlere iletebilirsiniz. Allah kahraman askerlerimizin Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda da yanında olsun. Güç kuvvet versin. Başarıyla operasyonu tamamlayarak dönmek nasip etsin” dedi. 

 

Asker aileleri de Belediye Başkanı Remzi Ergü ile programda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.