Ahmet Davutoğlu, infaz düzenlemesini değerlendirdi

SİYASET 15.04.2020 - 10:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2439+ kez okundu.
 

Ahmet Davutoğlu, infaz düzenlemesini değerlendirdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün gece Resmi Gazete'de yayınlanan infaz düzenlemesinin Devlet Bahçeli'nin sözünü verdiği örtülü af düzenlemesi olduğunu ve yararlanacak kişiler noktasında ayrımcılık yapıldığını belirtti. Dün gece Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren ve 90 bine yakın kişinin yararlanacağı infaz düzenlemesiyle ilgili konuşan Ahmet Davutoğlu "İktidar, daha önce Sayın Bahçeli'nin söz verdiği affı çıkarmak ama buna 'af' dememek için genel af yoluna gitmedi. Yararlanacak kişiler noktasında seçici davrandı" dedi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Davutoğlu programda yasalaşan ve cezaevinden tahliyeleri başlatan infaz düzenlemesi hakkında da da konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün gece Resmi Gazete'de yayınlanan infaz düzenlemesinin Devlet Bahçeli'nin sözünü verdiği örtülü af düzenlemesi olduğunu ve yararlanacak kişiler noktasında ayrımcılık yapıldığını belirtti.

Dün gece Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren ve 90 bine yakın kişinin yararlanacağı infaz düzenlemesiyle ilgili konuşan Ahmet Davutoğlu "İktidar, daha önce Sayın Bahçeli'nin söz verdiği affı çıkarmak ama buna 'af' dememek için genel af yoluna gitmedi. Yararlanacak kişiler noktasında seçici davrandı" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Davutoğlu programda yasalaşan ve cezaevinden tahliyeleri başlatan infaz düzenlemesi hakkında da da konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.