AK Parti 17 Yaşında

SİYASET 15.08.2018 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1487+ kez okundu.
 

AK Parti 17 Yaşında

AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı, AK Parti'nin kuruluşunun 17. yıldönümü dolayısıyla pasta kesti.
İlçe teşkilatı, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yönetim kurulu üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve yönetim kuruyu üyelerinin katıldığı yemekte, üzerinde 'AK Parti 17 yaşında' yazısı ve parti amblemi bulunan pasta kesildi. AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletin umudu olduğunu ve olmaya da devam ettiğini belirten Başkan Fikret Yeni, "17 yıl hiç kolay geçmedi. AK Parti’nin millet tarafından güçlü şekilde sahiplenilmesi, milletten aldığı güçle en çetrefilli meselelerin üzerine cesaretle gitmesi, Türkiye’yi büyütmesi, içeride ve dışarıda çıkar odaklarını rahatsız etti. AK Parti’yi yavaşlatmak, durdurmak, hatta ortadan kaldırmak için birbirinden alçakça senaryolar devreye sokuldu" dedi. Son günlerde yaşanan ekonomik saldırılara da değinen Başkan Fikret Yeni, "17 yılda neleri aşmadık ki? Bu son saldırıyı da aşacağız. Yeter ki istişare, ortak akıl, liyakat olsun. Yeter ki, AK Parti’nin kılcal damarlarında, 'milletin ve ümmetin yegane umudu' olduğumuz farkındalığı olsun" şeklinde konuştu. Başkan Şahin Çetin de "Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 'Erdemliler Hareketi' ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bıraktı. 16 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti'miz, bu süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardı. Mayasını milletimizin attığı AK Parti'mizin kuruluşunun 17. yılı kutlu olsun" dedi.
AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı, AK Parti'nin kuruluşunun 17. yıldönümü dolayısıyla pasta kesti.

İlçe teşkilatı, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yönetim kurulu üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve yönetim kuruyu üyelerinin katıldığı yemekte, üzerinde 'AK Parti 17 yaşında' yazısı ve parti amblemi bulunan pasta kesildi.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletin umudu olduğunu ve olmaya da devam ettiğini belirten Başkan Fikret Yeni, "17 yıl hiç kolay geçmedi. AK Parti’nin millet tarafından güçlü şekilde sahiplenilmesi, milletten aldığı güçle en çetrefilli meselelerin üzerine cesaretle gitmesi, Türkiye’yi büyütmesi, içeride ve dışarıda çıkar odaklarını rahatsız etti. AK Parti’yi yavaşlatmak, durdurmak, hatta ortadan kaldırmak için birbirinden alçakça senaryolar devreye sokuldu" dedi.

Son günlerde yaşanan ekonomik saldırılara da değinen Başkan Fikret Yeni, "17 yılda neleri aşmadık ki? Bu son saldırıyı da aşacağız. Yeter ki istişare, ortak akıl, liyakat olsun. Yeter ki, AK Parti’nin kılcal damarlarında, 'milletin ve ümmetin yegane umudu' olduğumuz farkındalığı olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Şahin Çetin de "Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 'Erdemliler Hareketi' ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bıraktı. 16 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti'miz, bu süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardı. Mayasını milletimizin attığı AK Parti'mizin kuruluşunun 17. yılı kutlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.