AK PARTİ MKYK'DA İKİ ADANALI

SİYASET 19.08.2018 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2658+ kez okundu.
 

AK PARTİ MKYK'DA İKİ ADANALI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin olağan kongresinde güven tazeledi. Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde aday göstermediği eski Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik’i hem Merkez Karar Yürütme Kurulu’na seçti hem de parti sözcüsü yaptı.
ÖMER ÇELİK PARTİ SÖZCÜSÜ OLDU Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu da MKYK’ya girip AK Parti’nin Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Cumhurbaşkanının Çelik ve Sarıeroğlu’na MKYK’da yer verip önemli görevlere getirmesi, “Erdoğan Adana’ya özel önem veriyor” yorumlarına sebep oldu. Ömer Çelik’in “Adana’daki patronluğu bitti” söylemini ortaya atanlar Çelik’e çifte görev verilmesiyle büyük hüsran yaşadı.   ADANA HEYETİ DEVİR TESLİMDE AK Parti Büyük Kongresi’ne katılan Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve Ozan Gülaçtı’nın da aralarında olduğu il yönetim kurulu üyeleri, “Bismillah” diyerek Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini eski başkan Harun Karacan’dan alan AK Parti Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun devir-teslim törenine katıldı. Ömer Çelik’in de bulunduğu devir törende Sarıeroğlu, “Rabbim görevimi hakkıyla yapmayı, hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin olağan kongresinde güven tazeledi. Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde aday göstermediği eski Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik’i hem Merkez Karar Yürütme Kurulu’na seçti hem de parti sözcüsü yaptı.

ÖMER ÇELİK PARTİ SÖZCÜSÜ OLDU

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu da MKYK’ya girip AK Parti’nin Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Cumhurbaşkanının Çelik ve Sarıeroğlu’na MKYK’da yer verip önemli görevlere getirmesi, “Erdoğan Adana’ya özel önem veriyor” yorumlarına sebep oldu. Ömer Çelik’in “Adana’daki patronluğu bitti” söylemini ortaya atanlar Çelik’e çifte görev verilmesiyle büyük hüsran yaşadı.

 

ADANA HEYETİ DEVİR TESLİMDE

AK Parti Büyük Kongresi’ne katılan Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve Ozan Gülaçtı’nın da aralarında olduğu il yönetim kurulu üyeleri, “Bismillah” diyerek Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini eski başkan Harun Karacan’dan alan AK Parti Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun devir-teslim törenine katıldı. Ömer Çelik’in de bulunduğu devir törende Sarıeroğlu, “Rabbim görevimi hakkıyla yapmayı, hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.