AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan’dan, Kızılay’a ziyaret

SİYASET 11.09.2018 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1254+ kez okundu.
 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan’dan, Kızılay’a ziyaret

 AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.   Akan, ziyaretinde, Türk Kızılayı’nın Türkiye genelinde ve dünya çapında sürdürdüğü çalışmaları takdirle izlediklerini belirterek, ulusal ve uluslararası faaliyetlerle ilgili iş birliği yapacaklarını söyledi.   Türk Kızılayı'na desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak süreceğini ifade eden Akan, “Türkiye’nin merhamet eli Kızılay’ın iyilikleri sınır tanımıyor. Dünyanın her köşesinde yardıma ihtiyaç duyan insanların umudu oluyor” dedi.   Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Akan’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, yeni döneme ilişkin çalışmalar konusunda bilgiler verdi.   Saygılı, kan ve kök hücre bağışlarının önemine dikkati çekerek,  bu konuda farkındalık yaratacak hizmetlere imza atmanın gayretinde olduklarını kaydetti.    

 AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Akan, ziyaretinde, Türk Kızılayı’nın Türkiye genelinde ve dünya çapında sürdürdüğü çalışmaları takdirle izlediklerini belirterek, ulusal ve uluslararası faaliyetlerle ilgili iş birliği yapacaklarını söyledi.

 

Türk Kızılayı'na desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak süreceğini ifade eden Akan, “Türkiye’nin merhamet eli Kızılay’ın iyilikleri sınır tanımıyor. Dünyanın her köşesinde yardıma ihtiyaç duyan insanların umudu oluyor” dedi.

 

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Akan’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, yeni döneme ilişkin çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

 

Saygılı, kan ve kök hücre bağışlarının önemine dikkati çekerek,  bu konuda farkındalık yaratacak hizmetlere imza atmanın gayretinde olduklarını kaydetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.