AK Parti Seyhan meclis üyesi Altun, muhtarların sorunlarını dinliyor!

SİYASET 20.08.2020 - 15:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1418+ kez okundu.
 

AK Parti Seyhan meclis üyesi Altun, muhtarların sorunlarını dinliyor!

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sinan Altun, 800 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan’da, mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye başladı. BİRİM MÜDÜRLERİNDEN DESTEK İSTEDİ Altun, 96 mahalle muhtarını tek tek gezerek, sorunlarını dinleyecek. Genç meclis üyesi, muhtarlarla yaptığı görüşmede, sorunlarını tek tek not alarak belediyeden beklentilerini soruyor. Sinan Altun, sorunların çözümü konusunda ise belediyenin birim müdürlerini arayıp çaba istiyor. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ Pınar mahallesinin başarılı muhtarı Saniye Çelik, Bey mahallesi muhtarı Şahin Özbingül, Yeni mahalle muhtarı İdris Demir ve Emek mahalle muhtarı Salih Yıldırım'ı ziyaret eden Altun, muhtarların aynı belediye başkanları gibi, seçimle işbaşına gelen mahalle temsilcileri olduğunu söyledi. Mahallenin tüm sorunlarını bilen muhtarların, halkın çözüm bekleyen sorunlarının da takipçisi olduklarına vurgu yapan Altun, “Meclis üyesi olarak muhtarlarımızın her zaman yanlarındayız. Onların sorunlarını dinleyip, çözümü konusunda elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi. CUMHURBAŞKANI PORTRESİ ARMAĞAN ETTİ Altun, ziyaret ettiği mahalle muhtarlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını da armağan ediyor.  



AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sinan Altun, 800 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan’da, mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye başladı.

BİRİM MÜDÜRLERİNDEN DESTEK İSTEDİ
Altun, 96 mahalle muhtarını tek tek gezerek, sorunlarını dinleyecek. Genç meclis üyesi, muhtarlarla yaptığı görüşmede, sorunlarını tek tek not alarak belediyeden beklentilerini soruyor. Sinan Altun, sorunların çözümü konusunda ise belediyenin birim müdürlerini arayıp çaba istiyor.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Pınar mahallesinin başarılı muhtarı Saniye Çelik, Bey mahallesi muhtarı Şahin Özbingül, Yeni mahalle muhtarı İdris Demir ve Emek mahalle muhtarı Salih Yıldırım'ı ziyaret eden Altun, muhtarların aynı belediye başkanları gibi, seçimle işbaşına gelen mahalle temsilcileri olduğunu söyledi. Mahallenin tüm sorunlarını bilen muhtarların, halkın çözüm bekleyen sorunlarının da takipçisi olduklarına vurgu yapan Altun, “Meclis üyesi olarak muhtarlarımızın her zaman yanlarındayız. Onların sorunlarını dinleyip, çözümü konusunda elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.
CUMHURBAŞKANI PORTRESİ ARMAĞAN ETTİ
Altun, ziyaret ettiği mahalle muhtarlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını da armağan ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.