AKIN VE ERGİNER’İN ADI GEÇİYOR

SPOR 26.09.2018 - 14:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1567+ kez okundu.
 

AKIN VE ERGİNER’İN ADI GEÇİYOR

Adanaspor’da sezona kötü başlangıç nedeniyle Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük için en son Denizlispor’un Teknik sorumlusu Reha Erginer ile daha önce Milli Takım’da Lucescu’nun yardımcılığını yapan geçen sezon Konyaspor’da sportif direktörlük görevini de üstlenen Bülent Akın’ın ismi geçiyor.
GÖRÜŞMELERE BAŞLANACAK Hikmet Karaman’la yapılan görüşmelerin olumsuz geçtiğini belirten yöneticilerin rotayı daha önce Galatasaray, Manisaspor ve İngiltere Premier Lig’de Bolton formalarını giyen, futbolu bıraktıktan sonra deneyimli hocalardan Ersun Yanal ve Mesut Bakkal’la Milli Takım’da Lucescu’nun yardımcılığını da yapan başarılı futbol adamı Bülent Akın ile görüşmelere başlanacağı bilgisine ulaşıldı. Bülent Akın, Konyaspor’da sportif direktör olarak görev yaptığı dönemde Ziraat Kupası  ve Süper kupanın da kazanılmasında büyük rol oynadı. Bu arada, en son Denizlispor’u çalıştıran Reha Erginer’le de görüşmeler yapıldığını ileri sürülüyor.  BÜLENT AKIN KİMDİR? Bülent Akın 1978 yılında Belçika’da doğdu. Türk futbolu, Bülent Akın’ı Denizlispor’da oynadığı futbolla Denizlispor’dan Galatasaray’a 7 milyon dolar gibi büyük bonservis bedeliyle gidişiyle tanıdı. Süper ligde oynadığı takımlardan sonra İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton’da oynayan Akın, uzun süre Ersun Yanal ve Mesut Bakkal ile çalıştı. Geçtiğimiz sezon Konyaspor’da sportif direktörlük görevini de yapan deneyimli hoca, Milli Takım’da Lucescu’nun yardımcılığını da yaptı.
Adanaspor’da sezona kötü başlangıç nedeniyle Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük için en son Denizlispor’un Teknik sorumlusu Reha Erginer ile daha önce Milli Takım’da Lucescu’nun yardımcılığını yapan geçen sezon Konyaspor’da sportif direktörlük görevini de üstlenen Bülent Akın’ın ismi geçiyor.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANACAK
Hikmet Karaman’la yapılan görüşmelerin olumsuz geçtiğini belirten yöneticilerin rotayı daha önce Galatasaray, Manisaspor ve İngiltere Premier Lig’de Bolton formalarını giyen, futbolu bıraktıktan sonra deneyimli hocalardan Ersun Yanal ve Mesut Bakkal’la Milli Takım’da Lucescu’nun yardımcılığını da yapan başarılı futbol adamı Bülent Akın ile görüşmelere başlanacağı bilgisine ulaşıldı. Bülent Akın, Konyaspor’da sportif direktör olarak görev yaptığı dönemde Ziraat Kupası  ve Süper kupanın da kazanılmasında büyük rol oynadı. Bu arada, en son Denizlispor’u çalıştıran Reha Erginer’le de görüşmeler yapıldığını ileri sürülüyor. 
BÜLENT AKIN KİMDİR?
Bülent Akın 1978 yılında Belçika’da doğdu. Türk futbolu, Bülent Akın’ı Denizlispor’da oynadığı futbolla Denizlispor’dan Galatasaray’a 7 milyon dolar gibi büyük bonservis bedeliyle gidişiyle tanıdı. Süper ligde oynadığı takımlardan sonra İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton’da oynayan Akın, uzun süre Ersun Yanal ve Mesut Bakkal ile çalıştı. Geçtiğimiz sezon Konyaspor’da sportif direktörlük görevini de yapan deneyimli hoca, Milli Takım’da Lucescu’nun yardımcılığını da yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.