Akay: Muhtarlar gerçek demokrasinin temsilcileridir

SİYASET 30.05.2019 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2184+ kez okundu.
 

Akay: Muhtarlar gerçek demokrasinin temsilcileridir

  ADANA- Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ilçede bulunan 96 mahalle muhtarıyla iftarda buluştu. Muhtarlığın önemine vurgu yapan Akay, muhtarların demokrasinin asli unsurları olduğunu söyledi.   Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akaya, ilçesinde bulunan 96 mahallenin muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada demokrasiye ve demokratik yapı içerisinde görev yapan muhtarlık yapısının önemine vurgu yaparak en demokratik yolla seçilen yöneticinin muhtarlar olduğunu söyledi.   Başkan Akif Kemal Akay konuşmasında, “Muhtarlar demokrasinin asli unsurlarıdır. Muhtarlık, demokrasi dediğimiz yapı içerisinde halkın gerçekten temsilcisi olan yapılardır. Bizde sadece muhtarlık yapısı onun dışındaki kalan şeyler bir yere bağlı yapılardır. Oysa muhtarlar her biri kendi başına toplum içinde hizmetiyle, İnsanlığıyla, ilişkileriyle kendini kabul ettirip seçtiren kişidir. Ben partim olmazsa aday olamaz ve seçilemezdim. Oysa muhtarlar her biri kendi gücüyle kendini topluma kabul ettirmesiyle var olan kişilerdir. Gerçek demokrasi sadece ve sadece muhtarlıkta vardır. Sizler bu şekilde gerçek demokrasinin temsilcilerisiniz” şeklinde konuştu.  

 

ADANA- Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ilçede bulunan 96 mahalle muhtarıyla iftarda buluştu. Muhtarlığın önemine vurgu yapan Akay, muhtarların demokrasinin asli unsurları olduğunu söyledi.

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akaya, ilçesinde bulunan 96 mahallenin muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada demokrasiye ve demokratik yapı içerisinde görev yapan muhtarlık yapısının önemine vurgu yaparak en demokratik yolla seçilen yöneticinin muhtarlar olduğunu söyledi.

 

Başkan Akif Kemal Akay konuşmasında, “Muhtarlar demokrasinin asli unsurlarıdır. Muhtarlık, demokrasi dediğimiz yapı içerisinde halkın gerçekten temsilcisi olan yapılardır. Bizde sadece muhtarlık yapısı onun dışındaki kalan şeyler bir yere bağlı yapılardır. Oysa muhtarlar her biri kendi başına toplum içinde hizmetiyle, İnsanlığıyla, ilişkileriyle kendini kabul ettirip seçtiren kişidir. Ben partim olmazsa aday olamaz ve seçilemezdim. Oysa muhtarlar her biri kendi gücüyle kendini topluma kabul ettirmesiyle var olan kişilerdir. Gerçek demokrasi sadece ve sadece muhtarlıkta vardır. Sizler bu şekilde gerçek demokrasinin temsilcilerisiniz” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.