Akay sorunları yerinde çözüyor

EKONOMİ 30.06.2019 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1459+ kez okundu.
 

Akay sorunları yerinde çözüyor

  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay mahalle gezilerine zeytinli mahallesi ile devam ediyor… Zeytinli mahalle muhtarı Cevdet Koç ile beraber, mahallenin sorunlarını bizzat yerinde denetleyen Başkan Akay, Seyhan’ın geleceğini Seyhanlılara danışarak şekillendirileceğiz. Seyhan Belediyesi’nin 5 yıllık hedeflerine ilişkin değerlendirmeler de bulunan Başkan Akay, buradaki eksiklikleri ve mahalle haklının isteklerini önemsiyoruz, halk ne isterse imkânlar çerçevesinde yapılacak dedi. Zeytinli mahalle muhtarı Cevdet Koç ve mahalle halkından Başkan Akay’a teşekkür. Zeytinli mahalle muhtarı Cevdet Koç, mahallede öncelikli olarak nelere ihtiyaç olduğunu ifade ederken, mahalle halkının isteği olan, inşaatı devam eden camii’nin eksiklilerinin giderilmesi ve mahalleye halı saha yapılması noktasında verdiği destekler için vatandaşlar adına Başkan Akay’a teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Yöneticilerin görevi sadece gündelik hizmetleri sunmak değil, kentin değişimine katkı sunarak, kentin geleceğine yön vermektir. Halkın ihtiyaçlarını muhtarlar, belediye personelimiz ve halkımızın çok kıymetli görüşleriyle hayata geçireceğiz dedi.’’

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay mahalle gezilerine zeytinli mahallesi ile devam ediyor…

Zeytinli mahalle muhtarı Cevdet Koç ile beraber, mahallenin sorunlarını bizzat yerinde denetleyen Başkan Akay, Seyhan’ın geleceğini Seyhanlılara danışarak şekillendirileceğiz. Seyhan Belediyesi’nin 5 yıllık hedeflerine ilişkin değerlendirmeler de bulunan Başkan Akay, buradaki eksiklikleri ve mahalle haklının isteklerini önemsiyoruz, halk ne isterse imkânlar çerçevesinde yapılacak dedi.

Zeytinli mahalle muhtarı Cevdet Koç ve mahalle halkından Başkan Akay’a teşekkür.

Zeytinli mahalle muhtarı Cevdet Koç, mahallede öncelikli olarak nelere ihtiyaç olduğunu ifade ederken, mahalle halkının isteği olan, inşaatı devam eden camii’nin eksiklilerinin giderilmesi ve mahalleye halı saha yapılması noktasında verdiği destekler için vatandaşlar adına Başkan Akay’a teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Yöneticilerin görevi sadece gündelik hizmetleri sunmak değil, kentin değişimine katkı sunarak, kentin geleceğine yön vermektir. Halkın ihtiyaçlarını muhtarlar, belediye personelimiz ve halkımızın çok kıymetli görüşleriyle hayata geçireceğiz dedi.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.