Akdeniz Ligi’nde ATDSK şampiyonluğu

SPOR 24.06.2019 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2459+ kez okundu.
 

Akdeniz Ligi’nde ATDSK şampiyonluğu

  Türkiye Tenis Federasyonu’nun Akdeniz Ligi müsabakalarında Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün  (ATDSK) sporcuları erkeklerde şampiyon, bayanlarda ise ikinci oldular.   TTF’nin Akdeniz Ligi Müsabakaları, ATDSK kortlarında yapıldı. Ali Serdar Türköz’ün başhakemliğini yaptığı müsabakalarda, tenisçiler 2 single, 2 double olmak üzere 4’er maç yaptılar. Tenis şöleni yaşatan müsabakalar sonunda erkeklerde Gökhan Şahiner, Arda Uygungül, Furkan Keriöz, Emir Şendoğan, Barış Şipal ve Gökberk Sarıtaş’tan oluşan ATDSK Takımı, Akdeniz Ligi’nin şampiyonu oldu. İrem Soylu, Binnur Kaya, Ayşe Ilgın Bahadır ve Tuana Kayhan’ın yer aldığı ATDSK Bayanlar Takımı da, ligde ikinci olarak yer aldı. ATDSK, Akdeniz Bölgesi’nden 2 takımın katılacağı Türkiye Ligi’nde erkekler ve bayanlarda birer takımla Adana’yı temsil edecek. ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Akdeniz Ligi’nde şampiyon ve ikinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcuları ve antrenörleri kutladı, şampiyonluk yolunda başarı diledi.

 

Türkiye Tenis Federasyonu’nun Akdeniz Ligi müsabakalarında Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün  (ATDSK) sporcuları erkeklerde şampiyon, bayanlarda ise ikinci oldular.

 

TTF’nin Akdeniz Ligi Müsabakaları, ATDSK kortlarında yapıldı. Ali Serdar Türköz’ün başhakemliğini yaptığı müsabakalarda, tenisçiler 2 single, 2 double olmak üzere 4’er maç yaptılar. Tenis şöleni yaşatan müsabakalar sonunda erkeklerde Gökhan Şahiner, Arda Uygungül, Furkan Keriöz, Emir Şendoğan, Barış Şipal ve Gökberk Sarıtaş’tan oluşan ATDSK Takımı, Akdeniz Ligi’nin şampiyonu oldu. İrem Soylu, Binnur Kaya, Ayşe Ilgın Bahadır ve Tuana Kayhan’ın yer aldığı ATDSK Bayanlar Takımı da, ligde ikinci olarak yer aldı. ATDSK, Akdeniz Bölgesi’nden 2 takımın katılacağı Türkiye Ligi’nde erkekler ve bayanlarda birer takımla Adana’yı temsil edecek. ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Akdeniz Ligi’nde şampiyon ve ikinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcuları ve antrenörleri kutladı, şampiyonluk yolunda başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.