Aksa Jeneratör Mısır’da enerji sektörüyle buluştu

GÜNDEM 09.11.2019 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1266+ kez okundu.
 

Aksa Jeneratör Mısır’da enerji sektörüyle buluştu

  Kazancı Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin lider jeneratör üreticisi Aksa Jeneratör, 29. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı. Aksa, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen fuarda yenilikçi ürün ve hizmetlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu Aksa Jeneratör, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen 29. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı. Kahire’de Egypt International Exhibition Centre’da gerçekleşen fuarda Aksa, en yeni ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme yaparak ziyaretçilerin sorularını yanıtlandırırken görüş ve önerilerini dinledi. Aksa Jeneratör’ün sergilediği yenilikçi ürün ve hizmetler fuarda büyük ilgi gördü. 1990 yılından bu yana düzenlenen ve enerji sektörünü bir araya getiren fuara, her yıl sektörden önemli temsilciler katılırken ayrıca hükümet yetkilileri, ticari alıcılar, acente ve distribütörler, proje sahipleri, danışmanlar, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve girişimciler de yer aldı. Türk markası Aksa, Mısır’da sektör temsilcileriyle bir araya geldi  Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bir Türk markası olarak 168 ülkeye yaptığımız ihracat ile jeneratör sektöründe dünya çapında bir oyuncuyuz. 2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olması hedefiyle çalışıyoruz. Afrika’nın kuzeydoğusunda yer alan Mısır’da uzun yıllardır faaliyet gösteriyoruz. Bölge sürekli gelişim gösterdiğinden burada gerçekleşen fuarlara katılarak hem ülkemizi tanıtıyor hem de ürün ve hizmetlerimizi ziyaretçilere sunma fırsatını yakalıyoruz. Bu anlamda farklı coğrafyalarda gerçekleştirilen fuarlara katılarak hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz.” AKSA Jeneratör Hakkında 1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 168 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 65’ini ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 13 ofis ve 4 temsilciliği ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bilgi 

 

Kazancı Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin lider jeneratör üreticisi Aksa Jeneratör, 29. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı. Aksa, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen fuarda yenilikçi ürün ve hizmetlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu

Aksa Jeneratör, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen 29. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı. Kahire’de Egypt International Exhibition Centre’da gerçekleşen fuarda Aksa, en yeni ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme yaparak ziyaretçilerin sorularını yanıtlandırırken görüş ve önerilerini dinledi. Aksa Jeneratör’ün sergilediği yenilikçi ürün ve hizmetler fuarda büyük ilgi gördü.

1990 yılından bu yana düzenlenen ve enerji sektörünü bir araya getiren fuara, her yıl sektörden önemli temsilciler katılırken ayrıca hükümet yetkilileri, ticari alıcılar, acente ve distribütörler, proje sahipleri, danışmanlar, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve girişimciler de yer aldı.

Türk markası Aksa, Mısır’da sektör temsilcileriyle bir araya geldi 
Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bir Türk markası olarak 168 ülkeye yaptığımız ihracat ile jeneratör sektöründe dünya çapında bir oyuncuyuz. 2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olması hedefiyle çalışıyoruz. Afrika’nın kuzeydoğusunda yer alan Mısır’da uzun yıllardır faaliyet gösteriyoruz. Bölge sürekli gelişim gösterdiğinden burada gerçekleşen fuarlara katılarak hem ülkemizi tanıtıyor hem de ürün ve hizmetlerimizi ziyaretçilere sunma fırsatını yakalıyoruz. Bu anlamda farklı coğrafyalarda gerçekleştirilen fuarlara katılarak hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz.”

AKSA Jeneratör Hakkında
1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 168 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 65’ini ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 13 ofis ve 4 temsilciliği ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bilgi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.