Aksigorta, Acenteleriyle Geleceği Konuştu

GÜNDEM 09.10.2019 - 15:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2117+ kez okundu.
 

Aksigorta, Acenteleriyle Geleceği Konuştu

  2019 yılında Acente Segmentasyonu ile ‘Geleceğinde Yanındayım’ söylemi ile yola çıkan Aksigorta, Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan VIP ve Elite Plus segmentindeki yaklaşık 200 acentesiyle bir araya gelerek, ‘Müşteri Odaklılık, Dijital Medya ve Fütürist Liderlik’ konularında eğitim gerçekleştirdi. Sigorta sektörüne ‘Bambaşka’ bakış açısı kazandıran Aksigorta, bu vizyonunu sahadaki görünen yüzü acentelerine de taşıyarak, 2019 yılında “Senin Yanındayım’’, “İşinin Yanındayım’’, “Geleceğinde Yanındayım’’ başlıkları ile Acente Segmentasyonu’nu gerçekleştirdi. Bu bağlamda, Eylül ayı içerisinde ikişer günlük eğitim programları düzenleyen Aksigorta, Ankara, İzmir ve İstanbul’daki VIP ve Elite Plus segmentindeki yaklaşık 200 acentesi ile bir araya geldi. ‘Müşteri Odaklılık’ masaya yatırıldı Bilgi Üniversitesi işbirliği ile Parasal Zekâ ve Eğitim Oyunları isimli kitapların yazarı Hakan Turgut ile bir araya gelen Aksigorta acenteleri, “Müşteri Odaklılık ve Dijital Medya” ve  “Fütürist Liderlik” konularında eğitim alarak hem kişisel gelişimlerine fayda sağladı hem de birlikte keyifli vakit geçirmiş oldu. Eğitimlerin ikinci ayağı olarak Ekim ayında da VIP Plus acenteleri ile bir araya gelecek olan Aksigorta, 2020 yılında da acentelerinin eğitimlerini destekleyecek.

 

2019 yılında Acente Segmentasyonu ile ‘Geleceğinde Yanındayım’ söylemi ile yola çıkan Aksigorta, Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan VIP ve Elite Plus segmentindeki yaklaşık 200 acentesiyle bir araya gelerek, ‘Müşteri Odaklılık, Dijital Medya ve Fütürist Liderlik’ konularında eğitim gerçekleştirdi.

Sigorta sektörüne ‘Bambaşka’ bakış açısı kazandıran Aksigorta, bu vizyonunu sahadaki görünen yüzü acentelerine de taşıyarak, 2019 yılında “Senin Yanındayım’’, “İşinin Yanındayım’’, “Geleceğinde Yanındayım’’ başlıkları ile Acente Segmentasyonu’nu gerçekleştirdi. Bu bağlamda, Eylül ayı içerisinde ikişer günlük eğitim programları düzenleyen Aksigorta, Ankara, İzmir ve İstanbul’daki VIP ve Elite Plus segmentindeki yaklaşık 200 acentesi ile bir araya geldi.

‘Müşteri Odaklılık’ masaya yatırıldı

Bilgi Üniversitesi işbirliği ile Parasal Zekâ ve Eğitim Oyunları isimli kitapların yazarı Hakan Turgut ile bir araya gelen Aksigorta acenteleri, “Müşteri Odaklılık ve Dijital Medya” ve  “Fütürist Liderlik” konularında eğitim alarak hem kişisel gelişimlerine fayda sağladı hem de birlikte keyifli vakit geçirmiş oldu.

Eğitimlerin ikinci ayağı olarak Ekim ayında da VIP Plus acenteleri ile bir araya gelecek olan Aksigorta, 2020 yılında da acentelerinin eğitimlerini destekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.