AKTAŞ KALPLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 09.03.2019 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1869+ kez okundu.
 

AKTAŞ KALPLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

    Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Eşi Meryem Aktaş Hanımefendinin Şehit Aileleri ve Gazilerine yönelik olarak devam ettirdiği ev ziyaretleri kapsamında 25 Şubat – 01 Mart 2019 tarihleri arasında 19 aile ziyaret edildi. Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Koordinesinde; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Trafik, Özel Harekat, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus Ekiplerinden bayan personelin katılımıyla ziyaretler gerçekleştirildi. Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın eşi Meryem Aktaş Hanımefendiyi karşılarında gören aileler çok duygulandıklarını ve son derece memnun olduklarını belirttiler. Maddi olarak herhangi bir beklentilerinin olmadığını söyleyen aileler bu tarz ziyaretlerin kendilerini manevi yönden güçlendirdiklerini, moral bulduklarını ayrıca hanımefendiyi evlerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.   Meryem Aktaş Hanımefendi Şehit Aileleri ve Gazilerimizin her daim yanlarında olacağını, ailelerin motivasyonlarının artırılması için değişik etkinlikler yapacağını dile getirdi.

 

 

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Eşi Meryem Aktaş Hanımefendinin Şehit Aileleri ve Gazilerine yönelik olarak devam ettirdiği ev ziyaretleri kapsamında 25 Şubat – 01 Mart 2019 tarihleri arasında 19 aile ziyaret edildi.

Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Koordinesinde; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Trafik, Özel Harekat, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus Ekiplerinden bayan personelin katılımıyla ziyaretler gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın eşi Meryem Aktaş Hanımefendiyi karşılarında gören aileler çok duygulandıklarını ve son derece memnun olduklarını belirttiler. Maddi olarak herhangi bir beklentilerinin olmadığını söyleyen aileler bu tarz ziyaretlerin kendilerini manevi yönden güçlendirdiklerini, moral bulduklarını ayrıca hanımefendiyi evlerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.  

Meryem Aktaş Hanımefendi Şehit Aileleri ve Gazilerimizin her daim yanlarında olacağını, ailelerin motivasyonlarının artırılması için değişik etkinlikler yapacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.