Alexander Sörloth karantinaya alındı

SPOR 23.04.2020 - 09:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1478+ kez okundu.
 

Alexander Sörloth karantinaya alındı

Özel izinle ülkesi Norveç'e giden bordo mavili futbolcu Alexander Sörloth, Türkiye'ye döndü ve karantina sürecine girdi.   Trabzonspor Kulübü, özel izinle ülkesi Norveç'e giden bordo-mavili futbolcu Alexander Sörloth'un Türkiye'ye döndüğünü ve yeni tip Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında karantina sürecine girdiğini açıkladı.

Özel izinle ülkesi Norveç'e giden bordo mavili futbolcu Alexander Sörloth, Türkiye'ye döndü ve karantina sürecine girdi.

 
Trabzonspor Kulübü, özel izinle ülkesi Norveç'e giden bordo-mavili futbolcu Alexander Sörloth'un Türkiye'ye döndüğünü ve yeni tip Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında karantina sürecine girdiğini açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.