ALTINELLER’E YOĞUN İLGİ

EĞİTİM 12.01.2018 - 11:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1573+ kez okundu.
 

ALTINELLER’E YOĞUN İLGİ

Adana Özel Altıneller Okullarının 4. Sınıflar için düzenlediği bursluluk sınavına ailelerin yoğun ilgi göstermesi memnuniyetle karşılandı. Çocuklarının eğitimi için sabah saatlerinde ki sınav için kampüsü dolduran aileler, Altıneller okullarına bu imkanı sağladığı için teşekkür ettiler. Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 4. Sınıf bursluluk sınavlarına yoğun ilgiden dolayı tüm ailelere teşekkür ederek, “Çocuklarımızın iyi eğitim alması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aramıza katılmak için bizleri tercih eden tüm ailelerimiz ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Adana’da eğitimin kalitesini ve başarısını daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve yenilikleri getirmeye devam edeceğiz” dedi.   

Adana Özel Altıneller Okullarının 4. Sınıflar için düzenlediği bursluluk sınavına ailelerin yoğun ilgi göstermesi memnuniyetle karşılandı.

Çocuklarının eğitimi için sabah saatlerinde ki sınav için kampüsü dolduran aileler, Altıneller okullarına bu imkanı sağladığı için teşekkür ettiler.
Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 4. Sınıf bursluluk sınavlarına yoğun ilgiden dolayı tüm ailelere teşekkür ederek, “Çocuklarımızın iyi eğitim alması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aramıza katılmak için bizleri tercih eden tüm ailelerimiz ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Adana’da eğitimin kalitesini ve başarısını daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve yenilikleri getirmeye devam edeceğiz” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.