ALTINELLER ÖĞRENCİLERİNİ KEŞFEDİYOR

EĞİTİM 08.03.2018 - 13:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3011+ kez okundu.
 

ALTINELLER ÖĞRENCİLERİNİ KEŞFEDİYOR

  Adana Özel Altıneller Okulları, öğrencilerini akademik yönden geleceğe hazırlarken sanat, teknoloji ve spor alanlarındaki becerilerini de keşfetmek için bir dizi programlar uyguluyor. Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 100.yıl kampüsünde Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde uygulanan Akademik programlarının yanı sıra, spor, görsel sanatlar, müzik, bilişim teknolojileri  ve kodlama  gibi uygulamalı derslerin faaliyetlerinin yakından takip  edilip öğrenci kulüpleri ile bu programların desteklendiğini söyledi.  Hakan Şahin, “Sanat, Teknoloji ve Sporu Eğitimin ayrılmaz bir parçası düşüncesiyle belirtilen programları okul olarak önemsemekte ve desteklemekteyiz, aynı zamanda bizlere  öğrencilerimizi daha yakından tanıma fırsatı da sunuyor. Her öğrencimizin sosyal başarı kazanacağı bir yeteneğinin olduğunun ve bunun keşfedilmesi gerektiğinin farkındayız. Bu amacı gerçekleştirmek adına, 100.yıl kampüsümüzde ortaokul ve lise kadememizdeki   öğrencilerin haftada en az 2 saat öğrenci kulüplerinde ders almaları sağlanmaktadır. Bu sayede öğrencilerimizin kendi potansiyellerini tanıma fırsatı sunmaktayız” dedi.   SOSYAL ALANLAR OLMAZSA OLMAZIMIZ Hakan Şahin, tiyatro, satranç, dans, telli çalgılar, vurmalı çalgılar, drama, havacılık, felsefe ve düşünme, kariyer, okçuluk, halk oyunları, basketbol, futbol, voleybol, mutfak akademi, İngilizce, fotoğrafçılık, basın-yayın, seramik-ebru, resim, proje, matematik, web tasarım, kodlama  ve robotik gibi kulüp çalışmalarının öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak için oluşturulduğunu ve bu konulardaki ilgi ve yeteneklerini keşfetmeyi sağlamak, onları sosyal alanlarda da desteklemenin okul adına olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade etti.   SORGULAYAN, DÜŞÜNEN BİREYLER ÖNEMLİ Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, “Altıneller 100. Yıl Kampüsü olarak, akademik ve sosyal alanda hayata hazır olan nesiller yetiştirmeyi amaçlarken, onlara sorgulayıcı ve üretmeye dayalı ortamlarda sunmaktayız. Sorgulayan, düşünen ve üreten özgüveni yüksek  bireyler yetiştirmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” Şeklinde konuştu.

 

Adana Özel Altıneller Okulları, öğrencilerini akademik yönden geleceğe hazırlarken sanat, teknoloji ve spor alanlarındaki becerilerini de keşfetmek için bir dizi programlar uyguluyor.

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 100.yıl kampüsünde Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde uygulanan Akademik programlarının yanı sıra, spor, görsel sanatlar, müzik, bilişim teknolojileri  ve kodlama  gibi uygulamalı derslerin faaliyetlerinin yakından takip  edilip öğrenci kulüpleri ile bu programların desteklendiğini söyledi. 

Hakan Şahin, “Sanat, Teknoloji ve Sporu Eğitimin ayrılmaz bir parçası düşüncesiyle belirtilen programları okul olarak önemsemekte ve desteklemekteyiz, aynı zamanda bizlere  öğrencilerimizi daha yakından tanıma fırsatı da sunuyor. Her öğrencimizin sosyal başarı kazanacağı bir yeteneğinin olduğunun ve bunun keşfedilmesi gerektiğinin farkındayız. Bu amacı gerçekleştirmek adına, 100.yıl kampüsümüzde ortaokul ve lise kadememizdeki   öğrencilerin haftada en az 2 saat öğrenci kulüplerinde ders almaları sağlanmaktadır. Bu sayede öğrencilerimizin kendi potansiyellerini tanıma fırsatı sunmaktayız” dedi.
 

SOSYAL ALANLAR OLMAZSA OLMAZIMIZ

Hakan Şahin, tiyatro, satranç, dans, telli çalgılar, vurmalı çalgılar, drama, havacılık, felsefe ve düşünme, kariyer, okçuluk, halk oyunları, basketbol, futbol, voleybol, mutfak akademi, İngilizce, fotoğrafçılık, basın-yayın, seramik-ebru, resim, proje, matematik, web tasarım, kodlama  ve robotik gibi kulüp çalışmalarının öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak için oluşturulduğunu ve bu konulardaki ilgi ve yeteneklerini keşfetmeyi sağlamak, onları sosyal alanlarda da desteklemenin okul adına olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade etti.
 

SORGULAYAN, DÜŞÜNEN BİREYLER ÖNEMLİ

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, “Altıneller 100. Yıl Kampüsü olarak, akademik ve sosyal alanda hayata hazır olan nesiller yetiştirmeyi amaçlarken, onlara sorgulayıcı ve üretmeye dayalı ortamlarda sunmaktayız. Sorgulayan, düşünen ve üreten özgüveni yüksek  bireyler yetiştirmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.