Altın Yumruk: Melih Karataş

SPOR 11.03.2018 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2310+ kez okundu.
 

Altın Yumruk: Melih Karataş

  Adana Liseler Arası Boks turnuvası sona erdi.  Özel Beren Sağlık Koleji öğrencisi Melih Karataş Adana birincisi oldu.  HEM 2017 HEM 2018’İN ŞAMPİYONU  2017 yılının şampiyonu Melik Karataş, 2018 müsabakalarında da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Adana’da bazı gazetelerde köşe yazarlığı ve röportajlar yapan, aynı zamanda TV programcısı Melahat Karataş’ın oğlu Melih Karataş’ın yeni hedefi ise Liseler Arası Türkiye şampiyonluğu. Gelecek vaat eden “Altın Yumruk” Melih Karataş, Özel Beren Sağlık Koleji lise üçüncü sınıf öğrencisi.

 

Adana Liseler Arası Boks turnuvası sona erdi.  Özel Beren Sağlık Koleji öğrencisi Melih Karataş Adana birincisi oldu. 
HEM 2017 HEM 2018’İN ŞAMPİYONU 
2017 yılının şampiyonu Melik Karataş, 2018 müsabakalarında da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Adana’da bazı gazetelerde köşe yazarlığı ve röportajlar yapan, aynı zamanda TV programcısı Melahat Karataş’ın oğlu Melih Karataş’ın yeni hedefi ise Liseler Arası Türkiye şampiyonluğu. Gelecek vaat eden “Altın Yumruk” Melih Karataş, Özel Beren Sağlık Koleji lise üçüncü sınıf öğrencisi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.