Altıneller’in Zeka Oyunları başarısı

GÜNDEM 14.04.2021 - 12:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1897+ kez okundu.
 

Altıneller’in Zeka Oyunları başarısı

  Adana Altıneller Okulları öğrencileri Türkiye genelinde yapılan Zeka Oyunları etkinliğinde aldıkları başarılarla büyük dikkat çekti Altıneller Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, alınan başarının çok anlamlı ve önemli olduğunun altını çizdi. ŞAHİN; ÖNEMLİ BİR BAŞARI Hakan Şahin, “Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nın Türkiye Finalleri Sınavı’nda göstermiş olduğu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve emekleri büyük olan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Eğitim alanındaki başarılarımız artarak devam edecektir. Amacımız ülkemize yararlı bir nesil yetiştirmek” dedi. OYUNLARIN AMACI Zeka Oyunları’nın amacı “Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek. Yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak” şeklinde açıklandı.

 

Adana Altıneller Okulları öğrencileri Türkiye genelinde yapılan Zeka Oyunları etkinliğinde aldıkları başarılarla büyük dikkat çekti

Altıneller Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, alınan başarının çok anlamlı ve önemli olduğunun altını çizdi.

ŞAHİN; ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Hakan Şahin, “Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nın Türkiye Finalleri Sınavı’nda göstermiş olduğu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve emekleri büyük olan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Eğitim alanındaki başarılarımız artarak devam edecektir. Amacımız ülkemize yararlı bir nesil yetiştirmek” dedi.

OYUNLARIN AMACI

Zeka Oyunları’nın amacı “Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek. Yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak” şeklinde açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.