Amatör spor haftası performans yüzme yarışları gerçekleştirildi

SPOR 09.10.2018 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1890+ kez okundu.
 

Amatör spor haftası performans yüzme yarışları gerçekleştirildi

  Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Amatör Spor Haftası Performans Yüzme Yarışları” Adana’da tamamlandı. Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, 100.Yıl Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası performans Yüzme Yarışları’na  Adana Gençlik ve Spor Kulübü, Gündoğdu Red Dolfin Spor Kulübü, Sualtı Sporları İhtisas ve Yüzme,Adana Yüzme Spor kulübü, Çukurova Üniversitesi,Özgür Kulacalar Spor Kulübü,Ünsal Firikci Spor kulübü ,İl Milli Eğitim Spor Kulübü, Antakya Yüzme Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ,Galatasaray Spor Kulübü ,İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulüplerinden 61 Erkek 70 Bayan toplam 131 sporcunun katıldığını söyledi. Yarışların kıyasıya geçtiğini ve ailelerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Şanlı, Adana'nın yüzme branşında Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) projesi kapsamında olmasından sonra bir ivme yakaladığını belirterek, sporcuların gelişimlerinde ve derecelerinde gözle görülür bir yükseliş olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, müsabakayı TOHM koordinatörü Metin Maralcan’da izledi.              

 

Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Amatör Spor Haftası Performans Yüzme Yarışları” Adana’da tamamlandı.

Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, 100.Yıl Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası performans Yüzme Yarışları’na  Adana Gençlik ve Spor Kulübü, Gündoğdu Red Dolfin Spor Kulübü, Sualtı Sporları İhtisas ve Yüzme,Adana Yüzme Spor kulübü, Çukurova Üniversitesi,Özgür Kulacalar Spor Kulübü,Ünsal Firikci Spor kulübü ,İl Milli Eğitim Spor Kulübü, Antakya Yüzme Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ,Galatasaray Spor Kulübü ,İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulüplerinden 61 Erkek 70 Bayan toplam 131 sporcunun katıldığını söyledi.

Yarışların kıyasıya geçtiğini ve ailelerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Şanlı, Adana'nın yüzme branşında Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) projesi kapsamında olmasından sonra bir ivme yakaladığını belirterek, sporcuların gelişimlerinde ve derecelerinde gözle görülür bir yükseliş olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca, müsabakayı TOHM koordinatörü Metin Maralcan’da izledi.

           

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.