Anadolu Ligi 1. Ayak SİEC Cup Engel Atlama Binicilik Müsabakaları Yapıldı

SPOR 15.04.2019 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1480+ kez okundu.
 

Anadolu Ligi 1. Ayak SİEC Cup Engel Atlama Binicilik Müsabakaları Yapıldı

  Anadolu Ligi 1. Ayak SİEC Cup Binicilik Müsabakaları Adana Atlı Spor Kulübünde yapılan Engel Atlama Yarışları ile tamamlandı.  İki gün süren SİEC Cup Engel Atlama Binicilik yarışlarında 66  binici 77 at ile mücadele etti. Hava koşullarının iyi olduğu müsabakalara, spor severler ailece gelerek hem yarışları izlediler hem de güneşli havadan yararlanarak dinlenme fırsatı buldular. 13 atın yarıştığı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarışının sonunda  bütün engelleri hatasız bir şekilde geçen Oğuz Dalmış Siec Casthago isimli atı ile birinciliği elde etti. -ATAŞBAK: “ULUSAL VE ULUSLARARASI YARIŞLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ” Gençlik ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Anadolu’nun en çağdaş tesisi olan Atlıspor Kulübü Tesisleri’nde Ulusal ve Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, yarışmaya katılan binicilere, Atlıspor Kulübü yöneticilerine ve diğer görevlilere teşekkür etti. Dereceye giren binicilere ödüllerini Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit ve diğer yetkililer verdi.

 

Anadolu Ligi 1. Ayak SİEC Cup Binicilik Müsabakaları Adana Atlı Spor Kulübünde yapılan Engel Atlama Yarışları ile tamamlandı. 

İki gün süren SİEC Cup Engel Atlama Binicilik yarışlarında 66  binici 77 at ile mücadele etti. Hava koşullarının iyi olduğu müsabakalara, spor severler ailece gelerek hem yarışları izlediler hem de güneşli havadan yararlanarak dinlenme fırsatı buldular.

13 atın yarıştığı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarışının sonunda  bütün engelleri hatasız bir şekilde geçen Oğuz Dalmış Siec Casthago isimli atı ile birinciliği elde etti.

-ATAŞBAK: “ULUSAL VE ULUSLARARASI YARIŞLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Anadolu’nun en çağdaş tesisi olan Atlıspor Kulübü Tesisleri’nde Ulusal ve Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, yarışmaya katılan binicilere, Atlıspor Kulübü yöneticilerine ve diğer görevlilere teşekkür etti.

Dereceye giren binicilere ödüllerini Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit ve diğer yetkililer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.