“ANCHOR MAĞAZA” ÖDÜLÜ BOYNER’İN OLDU

13.01.2018 - 07:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2254+ kez okundu.
 

“ANCHOR MAĞAZA” ÖDÜLÜ BOYNER’İN OLDU

    ,         AYD’nin “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” Araştırması’nda “ANCHOR MAĞAZA” ÖDÜLÜ BOYNER’İN OLDU   Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre işbirliğiyle bu yıl 9.’sunu düzenlediği “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırması sonuçlandı. 14 ilde 1067 kişi ile yüz yüze görüşme yapılarak gerçekleştirilen araştırmada Boyner Büyük Mağazacılık, “Anchor Mağaza” ödülünün sahibi oldu. AYD tarafından 9 Ocak tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Bülent Başaran: “AYD ve Akademetre tarafından 9 yıldır düzenlenen ve perakende sektörünün nabzını tutan böylesine önemli bir araştırmada Boyner Büyük Mağazacılık olarak “Anchor Mağaza” ödülüne layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Böyle bir ödülün tüm Türkiye çapında, tüketicilere sorularak yapılan bir araştırma ile gelmesi bizleri daha da mutlu etti. 1981 yılından bu yana Türkiye’de perakendenin büyümesine, gelişmesine ve gelecek vadeden bir sektör olmasına çok gayret ettik, büyük bir şevkle bu yolda çalışmaya halen devam ediyoruz. Perakende ve mağazacılık adına başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.”dedi.         Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 95 mağaza ile hizmet veriyor.                    

 

 

,

 

 

 

 

AYD’nin “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” Araştırması’nda

“ANCHOR MAĞAZA” ÖDÜLÜ

BOYNER’İN OLDU

 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre işbirliğiyle bu yıl 9.’sunu düzenlediği “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırması sonuçlandı. 14 ilde 1067 kişi ile yüz yüze görüşme yapılarak gerçekleştirilen araştırmada Boyner Büyük Mağazacılık, “Anchor Mağaza” ödülünün sahibi oldu.

AYD tarafından 9 Ocak tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Bülent Başaran: “AYD ve Akademetre tarafından 9 yıldır düzenlenen ve perakende sektörünün nabzını tutan böylesine önemli bir araştırmada Boyner Büyük Mağazacılık olarak “Anchor Mağaza” ödülüne layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Böyle bir ödülün tüm Türkiye çapında, tüketicilere sorularak yapılan bir araştırma ile gelmesi bizleri daha da mutlu etti. 1981 yılından bu yana Türkiye’de perakendenin büyümesine, gelişmesine ve gelecek vadeden bir sektör olmasına çok gayret ettik, büyük bir şevkle bu yolda çalışmaya halen devam ediyoruz. Perakende ve mağazacılık adına başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.”dedi.

 

 

 

 

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 95 mağaza ile hizmet veriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.