ANKARA MASTERLERİ NDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

GÜNDEM 08.01.2018 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2616+ kez okundu.
 

ANKARA MASTERLERİ NDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

      Ankara Masterleri Atletizm Spor Kulübü Üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Vali Demirtaş, Adana’da düzenlenen 8. Uluslararası 5 Ocak Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’na katılmalarının ardından ziyaretlerine gelen Ankara Masterleri Atletizm Spor Kulübü Üyelerine teşekkür etti.   Vali Demirtaş, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde kutladığımız Adana’nın Kurtuluşunun 96.Yıldönümü’ne destek veren tüm hemşerilerimize, misafirlerimize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.   Kulüp üyeleri ise, kabulden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederek, Adana’da olmaktan duydukları mutlulukları dile getirip, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.    

 

 

 

Ankara Masterleri Atletizm Spor Kulübü Üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Vali Demirtaş, Adana’da düzenlenen 8. Uluslararası 5 Ocak Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’na katılmalarının ardından ziyaretlerine gelen Ankara Masterleri Atletizm Spor Kulübü Üyelerine teşekkür etti.

 

Vali Demirtaş, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde kutladığımız Adana’nın Kurtuluşunun 96.Yıldönümü’ne destek veren tüm hemşerilerimize, misafirlerimize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Kulüp üyeleri ise, kabulden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederek, Adana’da olmaktan duydukları mutlulukları dile getirip, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.