ANNE SÖZÜ DİNLEDİ!

SPOR 10.02.2021 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1212+ kez okundu.
 

ANNE SÖZÜ DİNLEDİ!

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın başkanlıktan istifasını geri çektiğini açıklaması derbi öncesi futbolculara büyük moral oldu.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferine gelen tepkiler nedeniyle 27 Ocak’taki istifasını geri çekti. Sancak, annesinin, “Sana bırak demiştim ama yarı yolda bırakmak olmaz, git. İnşallah şampiyon olursunuz” sözü üzerine istifasını geri çekip, “yola devam” kararı aldığını açıkladı.   Sancak, başkanlık görevinden istifasını geri aldığına yönelik bir duyuru yayınladı. Sancak’ın açıklaması şöyle: “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, başkanlığı bıraktığımı açıkladıktan sonra 4-5 gün sosyal medyadan uzak günler geçirdim. Ve gördüm ki insan huzurlu olabiliyormuş, kendimle baş başa kaldığımda iki buçuk yılın muhasebesini yaptım.  iyisiyle kötüsüyle kah coşku duyduğumuz kah üzüldüğümüz dönemler oldu. Bu takım için gecemi gündüzümü, işimi dostlarımı ve ailemi ihmal etmeme rağmen (parayı saymıyorum bile) memnun edemiyorsam, bir anlamı yok dedim. Transfer etmek istediğim futbolcuyu istişare yapmış olmama rağmen daha sonra aynı taraftan tepki gelince bu duruma geldik. Bu zaman zarfında taraftarlarımız büyük incelik göstererek sosyal medya üzerinden birçok defa #buhikayesancaksızolmaz hastagı açarak durumu ülke gündemine kadar taşıdı. Birçoğu telefonla arayıp gitmemem doğrultusunda ricacı oldu. Sayın valimiz, il emniyet müdürümüz Büyükşehir ve belediye başkanlarımız, Adana'nın ileri gelen iş insanları, çalışanları arayıp yarı yolda bırakmamamı istedi. Adana'ya gelmeden önceki akşam, anneme uğradığımda bana, “Sana bırak demiştim ama yarı yolda bırakmak olmaz, git. İnşallah şampiyon olursunuz” dedi. Adana'ya gelerek, futbolcular, taraftar grupları ve yöneticilerle, değişik kesimlerle yaptığım görüşmelerden sonra başkanlığa devam etme kararı aldım. ADS’yi kurumsallaştırmak, geleceğe sağlam adımlarla götürmek ve gelecekte kendi ayaklarının üzerinde yaşatmak, ayrıca bu kulüp üzerinden menfaat sağlamayı bekleyen emelleri olanların hayallerini sonlandırmak için daha güçlü, daha bilinçli ve daha yüksek sesle, ‘durmak yok yola devam’ Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın başkanlıktan istifasını geri çektiğini açıklaması derbi öncesi futbolculara büyük moral oldu.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferine gelen tepkiler nedeniyle 27 Ocak’taki istifasını geri çekti. Sancak, annesinin, “Sana bırak demiştim ama yarı yolda bırakmak olmaz, git. İnşallah şampiyon olursunuz” sözü üzerine istifasını geri çekip, “yola devam” kararı aldığını açıkladı.  

Sancak, başkanlık görevinden istifasını geri aldığına yönelik bir duyuru yayınladı. Sancak’ın açıklaması şöyle: “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, başkanlığı bıraktığımı açıkladıktan sonra 4-5 gün sosyal medyadan uzak günler geçirdim. Ve gördüm ki insan huzurlu olabiliyormuş, kendimle baş başa kaldığımda iki buçuk yılın muhasebesini yaptım.  iyisiyle kötüsüyle kah coşku duyduğumuz kah üzüldüğümüz dönemler oldu. Bu takım için gecemi gündüzümü, işimi dostlarımı ve ailemi ihmal etmeme rağmen (parayı saymıyorum bile) memnun edemiyorsam, bir anlamı yok dedim. Transfer etmek istediğim futbolcuyu istişare yapmış olmama rağmen daha sonra aynı taraftan tepki gelince bu duruma geldik. Bu zaman zarfında taraftarlarımız büyük incelik göstererek sosyal medya üzerinden birçok defa #buhikayesancaksızolmaz hastagı açarak durumu ülke gündemine kadar taşıdı. Birçoğu telefonla arayıp gitmemem doğrultusunda ricacı oldu. Sayın valimiz, il emniyet müdürümüz Büyükşehir ve belediye başkanlarımız, Adana'nın ileri gelen iş insanları, çalışanları arayıp yarı yolda bırakmamamı istedi. Adana'ya gelmeden önceki akşam, anneme uğradığımda bana, “Sana bırak demiştim ama yarı yolda bırakmak olmaz, git. İnşallah şampiyon olursunuz” dedi. Adana'ya gelerek, futbolcular, taraftar grupları ve yöneticilerle, değişik kesimlerle yaptığım görüşmelerden sonra başkanlığa devam etme kararı aldım. ADS’yi kurumsallaştırmak, geleceğe sağlam adımlarla götürmek ve gelecekte kendi ayaklarının üzerinde yaşatmak, ayrıca bu kulüp üzerinden menfaat sağlamayı bekleyen emelleri olanların hayallerini sonlandırmak için daha güçlü, daha bilinçli ve daha yüksek sesle, ‘durmak yok yola devam’ Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.