antrenmana Devam.

SPOR 11.10.2018 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2164+ kez okundu.
 

antrenmana Devam.

Adana Demirspor, Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün salonda yaptığı antrenmanla devam etti.
Çukurova Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Merlezi’nde Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1saat sürdü. Denge, kuvvet ve kondisyon çalışmasının yapıldığı antrenman, takım halinde salonda yapılan ısınma ve streching çalışmalarıyla başladı. Denge ve kuvvet çalışmalarının yer aldığı program değişmeli olarak uygulandı. Antrenman streching çalışması ile sona erdi. Antrenmana sakatlığı süren Orkan Çınar’ın yanı sıra milli takımda bulunan Mickael Pote katılmadı. Adana Demirspor, günün 2.antrenmanını akşam saatlerinde Aytaç Durak Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Adana Demirspor, Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün salonda yaptığı antrenmanla devam etti.

Çukurova Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Merlezi’nde Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1saat sürdü. Denge, kuvvet ve kondisyon çalışmasının yapıldığı antrenman, takım halinde salonda yapılan ısınma ve streching çalışmalarıyla başladı. Denge ve kuvvet çalışmalarının yer aldığı program değişmeli olarak uygulandı. Antrenman streching çalışması ile sona erdi.

Antrenmana sakatlığı süren Orkan Çınar’ın yanı sıra milli takımda bulunan Mickael Pote katılmadı.

Adana Demirspor, günün 2.antrenmanını akşam saatlerinde Aytaç Durak Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.