AOSB’de yoğun tempoya “sanat dolu” mola

22.04.2019 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2050+ kez okundu.
 

AOSB’de yoğun tempoya “sanat dolu” mola

  ADANA / Yatırımcıların işlerini kolaylaştıran hizmetlerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de moral ve motivasyon sağlayan AOSB’de, “Alo Orası Tımarhane mi? “adlı oyun sahnelendi.   Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sanayicilerin ve çalışanların moral ve motivasyonlarını yükseltecek, yoğun iş temposuna eğlenceli molalar sağlayan etkinliklerine devam ediyor.   Bir şehirde ne varsa yatırımcısının hizmetine sunan, sorunsuz ve kesintisiz üretim için her türlü tedbiri alan AOSB, bu hizmetlerin yanı sıra, düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de devam ediyor.   AOSB Başkanlığı Seyhan Toplantı Salonu’nda, sanayiciler ve çalışanlarının yanı sıra bölgede bulunan Özel Meslek Lisesi ve ÇÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için tiyatro oyunu sahnelendi.    A. Gösteri Sanatları Merkezi tarafından sahnelenen “Alo Orası Tımarhane mi?” adlı oyun, kahkaha tufanı estirdi. Türk izleyicisinin daha önce örneklerini sinemada izlediği unutulmaz kadrolu “Süt Kardeşler” adlı filmin tiyatroya uyarlaması olan ve bahriyeliler arasında geçen komik diyaloğu konu eden oyun, büyük beğeni topladı.   

 

ADANA / Yatırımcıların işlerini kolaylaştıran hizmetlerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de moral ve motivasyon sağlayan AOSB’de, “Alo Orası Tımarhane mi? “adlı oyun sahnelendi.

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sanayicilerin ve çalışanların moral ve motivasyonlarını yükseltecek, yoğun iş temposuna eğlenceli molalar sağlayan etkinliklerine devam ediyor.

 

Bir şehirde ne varsa yatırımcısının hizmetine sunan, sorunsuz ve kesintisiz üretim için her türlü tedbiri alan AOSB, bu hizmetlerin yanı sıra, düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de devam ediyor.

 

AOSB Başkanlığı Seyhan Toplantı Salonu’nda, sanayiciler ve çalışanlarının yanı sıra bölgede bulunan Özel Meslek Lisesi ve ÇÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için tiyatro oyunu sahnelendi. 

 

A. Gösteri Sanatları Merkezi tarafından sahnelenen “Alo Orası Tımarhane mi?” adlı oyun, kahkaha tufanı estirdi. Türk izleyicisinin daha önce örneklerini sinemada izlediği unutulmaz kadrolu “Süt Kardeşler” adlı filmin tiyatroya uyarlaması olan ve bahriyeliler arasında geçen komik diyaloğu konu eden oyun, büyük beğeni topladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.