ARMİS’TEN PRATO KOLEKSİYON

GÜNDEM 10.10.2019 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1746+ kez okundu.
 

ARMİS’TEN PRATO KOLEKSİYON

          Son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle dikkat çekenArmis,şıklık ve zarafeti buluşturduğu PratoSerisiile konforlu ve sağlıklı uykuyu sunuyor.Enerjik turuncu rengi ile göz dolduran yatak başlığı, baza ve yataktan oluşan Prato Serisi’nin şıklığını, kumaş kaplı komodin ve sandıklı ayak ucu pufu tamamlanıyor.   PratoYatak,kumaş torbalar içerisine ayrı ayrı paketlenen pocket yay sistemi sayesinde yaylar birbirinden bağımsız hareket ederek ses yalıtımı sağlıyor. Bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit yayılmasına yardımcı olurken uyku esnasındaki dönüşleri azaltıyor. Eşlerin hareketlerinde birbirlerini etkilemesini engelleyerek
uyku konforunuzu arttırıyor. El işçiliği ile hazırlanan PratoYatak, ekstra dolguları ile adeta bulutların üzerinde uyku hissini veriyor. Dolgunun altında bu hissi destekleyen yüksek yoğunluklu elyaf vatka ve yumuşak kuştüyü sünger dolgusu yer alıyor.   Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, emniyet kilitli Prato Baza, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşaptan ve elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemedenüretiliyor. PratoBaza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan PratoYatak Başı isedüğmeler ile bezenmiş  kapitone kaplamasındaki ince işçilikle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.   Armisürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarınınyanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık,alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubuda yer alıyor.      

 

       

Son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle dikkat çekenArmis,şıklık ve zarafeti buluşturduğu PratoSerisiile konforlu ve sağlıklı uykuyu sunuyor.Enerjik turuncu rengi ile göz dolduran yatak başlığı, baza ve yataktan oluşan Prato Serisi’nin şıklığını, kumaş kaplı komodin ve sandıklı ayak ucu pufu tamamlanıyor.

 

PratoYatak,kumaş torbalar içerisine ayrı ayrı paketlenen pocket yay sistemi sayesinde yaylar birbirinden bağımsız hareket ederek ses yalıtımı sağlıyor. Bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit yayılmasına yardımcı olurken uyku esnasındaki dönüşleri azaltıyor. Eşlerin hareketlerinde birbirlerini etkilemesini engelleyerek
uyku konforunuzu arttırıyor. El işçiliği ile hazırlanan PratoYatak, ekstra dolguları ile adeta bulutların üzerinde uyku hissini veriyor. Dolgunun altında bu hissi destekleyen yüksek yoğunluklu elyaf vatka ve yumuşak kuştüyü sünger dolgusu yer alıyor.

 

Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, emniyet kilitli Prato Baza, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşaptan ve elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemedenüretiliyor. PratoBaza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan PratoYatak Başı isedüğmeler ile bezenmiş  kapitone kaplamasındaki ince işçilikle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

 

Armisürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarınınyanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık,alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubuda yer alıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.