Armut, Yılın En İyi Uygulamaları Arasına Girdi

09.12.2017 - 07:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2480+ kez okundu.
 

Armut, Yılın En İyi Uygulamaları Arasına Girdi

    Türkiye’de online hizmet sektörünün lideri Armut, IOS mobil uygulamasıyla App Store'un yılın en iyi uygulamalarını seçtiği Best of 2017 listesine girdi. Bu yıl yenilenen mobil uygulamasıyla aktif kullanıcı sayısını %311,  indirilme sayısını ise %283 artıran Armut; uygulamalar, trendler, oyunlar ve geliştiriciler kategorilerinde yılın en iyilerini belirleyen listede, en iyiler arasında yer aldı. Bu yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen ikinci teknoloji markası seçilen Armut, mobil uygulamasını yenileyerek, trend hizmetleri ve favori profesyonelleri seçebilmek gibi özellikler ekledi ve bir önceki yıla göre aktif kullanıcı sayısını %311, IOS uygulamasını indirenlerin sayısını ise %283 artırdı. Estetik ara yüzü ve anlaşılır içeriği ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Armut mobil uygulaması 2000’i aşkın kategoride en iyi hizmeti almak için 150.000’i geçen profesyonele en kolay şekilde ulaşmayı sağlıyor. App Store'un yılın en iyi uygulamalarını seçtiği Best of 2017 listesine giren Armut, Apple tarafından yılın en iyi uygulamalarından biri olarak gösteriliyor. Uygulamalar, trendler, oyunlar ve geliştiriciler olmak üzere farklı kategorilerde yılın en iyilerini belirleyen listede bulunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Armut yöneticileri, bu gibi başarıların yazılım ekibine daha iyi ürünler sunabilmek için motivasyon verdiğini iletti. 

 

 

Türkiye’de online hizmet sektörünün lideri Armut, IOS mobil uygulamasıyla App Store'un yılın en iyi uygulamalarını seçtiği Best of 2017 listesine girdi. Bu yıl yenilenen mobil uygulamasıyla aktif kullanıcı sayısını %311,  indirilme sayısını ise %283 artıran Armut; uygulamalar, trendler, oyunlar ve geliştiriciler kategorilerinde yılın en iyilerini belirleyen listede, en iyiler arasında yer aldı.

Bu yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen ikinci teknoloji markası seçilen Armut, mobil uygulamasını yenileyerek, trend hizmetleri ve favori profesyonelleri seçebilmek gibi özellikler ekledi ve bir önceki yıla göre aktif kullanıcı sayısını %311, IOS uygulamasını indirenlerin sayısını ise %283 artırdı. Estetik ara yüzü ve anlaşılır içeriği ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Armut mobil uygulaması 2000’i aşkın kategoride en iyi hizmeti almak için 150.000’i geçen profesyonele en kolay şekilde ulaşmayı sağlıyor. App Store'un yılın en iyi uygulamalarını seçtiği Best of 2017 listesine giren Armut, Apple tarafından yılın en iyi uygulamalarından biri olarak gösteriliyor. Uygulamalar, trendler, oyunlar ve geliştiriciler olmak üzere farklı kategorilerde yılın en iyilerini belirleyen listede bulunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Armut yöneticileri, bu gibi başarıların yazılım ekibine daha iyi ürünler sunabilmek için motivasyon verdiğini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.