Aromatik yağlarla hamilelik döneminde şişkinlik ve ödemi geride bırakın

29.08.2018 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2482+ kez okundu.
 

Aromatik yağlarla hamilelik döneminde şişkinlik ve ödemi geride bırakın

Anne adayları hamilelikle birlikte hayatlarının hem zorlu hem de keyifli dönemlerinden birine giriş yapıyor. Bu dönemdeki zorlukları minimize ederek anne adayının daha keyifli bir hamilelik geçirmesini hedefleyen Qualitasspa, bünyesindeki uzmanlar tarafından yapılan özel hamile masajıyla sektördeki farkını ortaya koyuyor. Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, anne adaylarının sorunlarını azaltmaya yönelik hamile masajıyla gebeliğin beraberinde getirdiği sorunlara bir çözüm önerisi sunuyor. Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, anne adaylarının şişkinlik ve ödem problemini aromatik yağlar ve uzman eller aracılığıyla minimize etmeyi hedefleyen hamile masajını sunuyor. Çok talep gören bu masaj, özel hamile masajı yatağı sayesinde çok daha rahat ve pratik olarak profesyoneller tarafından sağlanıyor. Yurt içinde MEB tarafından onaylı 608 saatlik masaj sertifikasına ya da uluslararası alanda verilen masaj sertifikalarına sahip uzmanlar tarafından yapılan masaj, gerginleşen kasları yumuşatarak anne adayının bedenini rahatlatıyor. Ortalama 50 dakika süren örfelaj ağırlıklı masaj, anne adayının seçtiği lavanta gibi aromatik yağlarla yapılara masajın daha da etkili olmasını sağlıyor. Uzmanlar tarafından hamile masajının ilk 2 ve son ay dışındaki dönemlerde yaptırılması öneriliyor. Qualitasspa, bu masajdan yararlanmak isteyen tüm anne adaylarını Wyndham Grand İstanbul Levent’ e davet ediyor.  

Anne adayları hamilelikle birlikte hayatlarının hem zorlu hem de keyifli dönemlerinden birine giriş yapıyor. Bu dönemdeki zorlukları minimize ederek anne adayının daha keyifli bir hamilelik geçirmesini hedefleyen Qualitasspa, bünyesindeki uzmanlar tarafından yapılan özel hamile masajıyla sektördeki farkını ortaya koyuyor.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, anne adaylarının sorunlarını azaltmaya yönelik hamile masajıyla gebeliğin beraberinde getirdiği sorunlara bir çözüm önerisi sunuyor.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, anne adaylarının şişkinlik ve ödem problemini aromatik yağlar ve uzman eller aracılığıyla minimize etmeyi hedefleyen hamile masajını sunuyor. Çok talep gören bu masaj, özel hamile masajı yatağı sayesinde çok daha rahat ve pratik olarak profesyoneller tarafından sağlanıyor. Yurt içinde MEB tarafından onaylı 608 saatlik masaj sertifikasına ya da uluslararası alanda verilen masaj sertifikalarına sahip uzmanlar tarafından yapılan masaj, gerginleşen kasları yumuşatarak anne adayının bedenini rahatlatıyor. Ortalama 50 dakika süren örfelaj ağırlıklı masaj, anne adayının seçtiği lavanta gibi aromatik yağlarla yapılara masajın daha da etkili olmasını sağlıyor.

Uzmanlar tarafından hamile masajının ilk 2 ve son ay dışındaki dönemlerde yaptırılması öneriliyor. Qualitasspa, bu masajdan yararlanmak isteyen tüm anne adaylarını Wyndham Grand İstanbul Levent’ e davet ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.