Aşk Şarkıları ve Öyküler Alkış Aldı.

22.03.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2502+ kez okundu.
 

Aşk Şarkıları ve Öyküler Alkış Aldı.

Emek Lions Kulübünün düzenlediği etkinlikte sahne alan Yazar Sunay Akın ve İlhan Şeşen seyircilere unutulmaz bir gece yaşatışlar. Emek Lions Kulübü ve Şair yazar Sunay Akın’ın ortaklaşa düzenlediği “Aşk şarkıları ve Öyküler” etkinliğinde Sunay Akın ve İlhan Şeşen geceye renk kattı..MEB Şura Salonu’nda  Sunay Akım edebiyat ve edebiyatçılar üzerine konuştu,anekdotlar anlattı. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiç birini yapamazdım” sözünü hatırlatan Sunay Akın okumanın önemine vurgu yaptı.Akın’ın konuşması seyirci tarafından büyük alkış aldı. Yaklaşık 900 kişinin katıldığı etkinlikte sanatçı İlhan Şeşen, sahne aldı.Seyirciler İlhan Şeşen’in şarkılarına eşlik ederken.Şeşen, katılanlara unutulmaz bir konser yaşattı. Gösterinin sonunda Sunay Akın ve İlhan Şeşen’e el yapımı kağnı hediye edildi. 

Emek Lions Kulübünün düzenlediği etkinlikte sahne alan Yazar Sunay Akın ve İlhan Şeşen seyircilere unutulmaz bir gece yaşatışlar.

Emek Lions Kulübü ve Şair yazar Sunay Akın’ın ortaklaşa düzenlediği “Aşk şarkıları ve Öyküler” etkinliğinde Sunay Akın ve İlhan Şeşen geceye renk kattı..MEB Şura Salonu’nda  Sunay Akım edebiyat ve edebiyatçılar üzerine konuştu,anekdotlar anlattı. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiç birini yapamazdım” sözünü hatırlatan Sunay Akın okumanın önemine vurgu yaptı.Akın’ın konuşması seyirci tarafından büyük alkış aldı.

Yaklaşık 900 kişinin katıldığı etkinlikte sanatçı İlhan Şeşen, sahne aldı.Seyirciler İlhan Şeşen’in şarkılarına eşlik ederken.Şeşen, katılanlara unutulmaz bir konser yaşattı.

Gösterinin sonunda Sunay Akın ve İlhan Şeşen’e el yapımı kağnı hediye edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.