Asker arkadaşları, asker kınasında buluştu

GÜNDEM 06.12.2019 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1925+ kez okundu.
 

Asker arkadaşları, asker kınasında buluştu

  Sanatçı Ümit Yücel Alex Emy ve dostları yıllar önce birlikte askerlik yaptığı arkadaşının oğlunu askere uğurladı.  ASKER ARKADAŞININ OĞLUNU  ASKERLİĞE YOLLADILAR Ümit Yücel Alex Emy ile Harun Öztürk vatani görevlerini birlikte yaptı. Aradan çok uzun yıllar geçti ama o günden bu yana bağları hiç kopmadı. Yıllar akıp geçti ve Öztürk’ün oğlu Emre Can Öztürk, askerlik çağına geldi. Emre Can Öztürk, 1999’a 4  tertip olarak vatani görevini yapmak üzere Malatya’ya gitmeden önce bir tören düzenlendi.  YURT DIŞINDA SAHNEYE ÇIKIYOR Sanatçı Ümit Yücel Alex Emy, asker babası Harun Öztürk, özel piyanist Mehmet Kayranik, Dj Yasin Eğem ve kameraman Halil Balçık, Emre Can Öztürk’ün asker kınasında buluştu.Uzun yıllar ABD-Avrupa ve Almanya başta olmak üzere sahneye çıkan Ümit Yücel Alex Emy, memleketi Adana’da hakettiği değeri görmediğini düşünerek kentten uzaklaşmıştı. Sanatçı, askerlik arkadaşının oğlunun asker kınası için geldiği Adana’da eski günlerdeki gibi adeta Adana’yı salladı.

 

Sanatçı Ümit Yücel Alex Emy ve dostları yıllar önce birlikte askerlik yaptığı arkadaşının oğlunu askere uğurladı. 
ASKER ARKADAŞININ OĞLUNU 
ASKERLİĞE YOLLADILAR
Ümit Yücel Alex Emy ile Harun Öztürk vatani görevlerini birlikte yaptı. Aradan çok uzun yıllar geçti ama o günden bu yana bağları hiç kopmadı. Yıllar akıp geçti ve Öztürk’ün oğlu Emre Can Öztürk, askerlik çağına geldi. Emre Can Öztürk, 1999’a 4  tertip olarak vatani görevini yapmak üzere Malatya’ya gitmeden önce bir tören düzenlendi. 
YURT DIŞINDA SAHNEYE ÇIKIYOR
Sanatçı Ümit Yücel Alex Emy, asker babası Harun Öztürk, özel piyanist Mehmet Kayranik, Dj Yasin Eğem ve kameraman Halil Balçık, Emre Can Öztürk’ün asker kınasında buluştu.Uzun yıllar ABD-Avrupa ve Almanya başta olmak üzere sahneye çıkan Ümit Yücel Alex Emy, memleketi Adana’da hakettiği değeri görmediğini düşünerek kentten uzaklaşmıştı. Sanatçı, askerlik arkadaşının oğlunun asker kınası için geldiği Adana’da eski günlerdeki gibi adeta Adana’yı salladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.