ASKİ, Feke Akoluk Mahallesi'nin su sorununu çözüyor

GÜNDEM 18.03.2019 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1710+ kez okundu.
 

ASKİ, Feke Akoluk Mahallesi'nin su sorununu çözüyor

ASKİ ekipleri, Feke ilçesi Akoluk Mahallesi'nin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için harekete geçti.
  Adana'nın her noktasına eşit hizmet vermek için her geçen gün projelerine bir yenisini ekleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), vatandaşların sorun yaşamaması için yoğun mesai harcıyor. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu alanlarındaki hizmetlerini kesintisiz ve kaliteli olarak sunmayı misyon edinen ASKİ, uzak yakın demeden proje üretmeyi sürdürüyor. Feke ilçesine bağlı Akoluk Mahallesi'nin su sorununa son vermek için harekete geçen ASKİ ekipleri, toplam uzunluğu 14.500 metre olan içme suyu projesine başladı. Projede 63, 75, 90, 110 ve 125 mm çaplarında polietilen boruların döşemesi gerçekleştiriliyor. Kaynakların birleştirilerek suyun köyün merkezine ulaştırılacağı çalışma kapsamında, 2 adet 30 m³'lük terfi merkezi  ve 100 m³ kapasiteli su deposunun da yapımı sağlanacak. ASKİ EKİPLERİ ZOR ŞARTLARA RAĞMEN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Çok zor coğrafi ve mevsimsel şartlara rağmen yaklaşık 1 aydır hummalı bir çalışma yürüten ASKİ,   projeyi en kısa sürede tamamlamayı planlıyor. Projenin sona ermesiyle birlikte Akoluk Mahallesi sakinlerinin içme suyu sorunu tarihe karışacak.
ASKİ ekipleri, Feke ilçesi Akoluk Mahallesi'nin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için harekete geçti.

 

Adana'nın her noktasına eşit hizmet vermek için her geçen gün projelerine bir yenisini ekleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), vatandaşların sorun yaşamaması için yoğun mesai harcıyor. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu alanlarındaki hizmetlerini kesintisiz ve kaliteli olarak sunmayı misyon edinen ASKİ, uzak yakın demeden proje üretmeyi sürdürüyor.

Feke ilçesine bağlı Akoluk Mahallesi'nin su sorununa son vermek için harekete geçen ASKİ ekipleri, toplam uzunluğu 14.500 metre olan içme suyu projesine başladı. Projede 63, 75, 90, 110 ve 125 mm çaplarında polietilen boruların döşemesi gerçekleştiriliyor. Kaynakların birleştirilerek suyun köyün merkezine ulaştırılacağı çalışma kapsamında, 2 adet 30 m³'lük terfi merkezi  ve 100 m³ kapasiteli su deposunun da yapımı sağlanacak.

ASKİ EKİPLERİ ZOR ŞARTLARA RAĞMEN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Çok zor coğrafi ve mevsimsel şartlara rağmen yaklaşık 1 aydır hummalı bir çalışma yürüten ASKİ,   projeyi en kısa sürede tamamlamayı planlıyor. Projenin sona ermesiyle birlikte Akoluk Mahallesi sakinlerinin içme suyu sorunu tarihe karışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.