ASKİ SESİMİZİ DUYAR MI?

GÜNDEM 19.09.2018 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2404+ kez okundu.
 

ASKİ SESİMİZİ DUYAR MI?

  SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER  Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü mahallesi Muhtarlık sokağında pis kokudan esnaf işyerinde oturamıyor. Ağır kokunun tıkalı rögarlardan kaynaklandığı belirtiliyor.  KOKUDAN DURAMIYORUZ Sokaktaki rögarların tıkalı olduğunu ve yağmur yağdığında işyerlerini su basma  endişesi yaşadıklarını anlatan esnaf, “Uzun zamandan bu yana ASKİ ekiplerine rögarların tıkalı olduğunu buraya bir vidanjör gönderip temizlik yapılması gerektiği yönünde bilgi veriyoruz. Ancak ne gelen var ne giden” diyor.  KÖYE SU GÖTÜRDÜ ŞEHİR MERKEZİNİ TEMİZLEMEDİLER “Şehir merkezinden onlarca kilometre uzaktaki mahallelere su götürdük, kanalizasyonları yeniledik” açıklaması yapan ASKİ’nin şehrin merkezi yerindeki sorunu çözmesi için ne beklediği merak ediliyor? Konuyla ilgili esnaf görüşleri şöyle: “Kanalizasyon tıkalı olduğu için atık sular rögardan taşıyor. 153'e bildirim yaptık ilgilenen olmadı. Pis koku nedeniyle işyerlerinde durulmuyor. Zemin katlardaki dükkanlarda bile kokudan durulmuyor.

 

SAKİNE AYHAN / ÖZEL HABER 
Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü mahallesi Muhtarlık sokağında pis kokudan esnaf işyerinde oturamıyor. Ağır kokunun tıkalı rögarlardan kaynaklandığı belirtiliyor. 
KOKUDAN DURAMIYORUZ
Sokaktaki rögarların tıkalı olduğunu ve yağmur yağdığında işyerlerini su basma  endişesi yaşadıklarını anlatan esnaf, “Uzun zamandan bu yana ASKİ ekiplerine rögarların tıkalı olduğunu buraya bir vidanjör gönderip temizlik yapılması gerektiği yönünde bilgi veriyoruz. Ancak ne gelen var ne giden” diyor. 
KÖYE SU GÖTÜRDÜ ŞEHİR MERKEZİNİ TEMİZLEMEDİLER
“Şehir merkezinden onlarca kilometre uzaktaki mahallelere su götürdük, kanalizasyonları yeniledik” açıklaması yapan ASKİ’nin şehrin merkezi yerindeki sorunu çözmesi için ne beklediği merak ediliyor? Konuyla ilgili esnaf görüşleri şöyle: “Kanalizasyon tıkalı olduğu için atık sular rögardan taşıyor. 153'e bildirim yaptık ilgilenen olmadı. Pis koku nedeniyle işyerlerinde durulmuyor. Zemin katlardaki dükkanlarda bile kokudan durulmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.