ASKİ, uzak yakın demeden 'ADANA'için çalışıyor

GÜNDEM 18.09.2018 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1385+ kez okundu.
 

ASKİ, uzak yakın demeden 'ADANA'için çalışıyor

Uzak yakın demeden Adana'nın altyapı sorunlarını gidermek ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için çaba harcayan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), çalışmalarını hızlandırdı.             Adana’ya 124 kilometre uzaklıkta bulunan Feke'nin ve ilçeye bağlı mahallelerin sorunlarını sona erdirmek için bugüne kadar titizlikle mesai harcayan ASKİ, ilçeyi suya kavuşturdu. İlçe merkezinin sorunlarının son bulmasının ardından ASKİ ekipleri rotasını sorun yaşanan mahallelere çevirdi ve Kırıkuşağı, Süphandere, Bahçecik, Mansurlu, Kaleyüzü, Tokmanaklı, Paşalı, İncirci mahallelerini suya kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'den aldıkları talimatlarla su ulaştırılmayan tek bir yer bile bırakmayacak olan ASKİ ekipleri, projelerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. FEKE YEŞİLDÜŞMÜŞ MAHALLESİ'NE YENİ İÇME SUYU İSALE HATTI Feke YeşildüşmüşMahallesi'nin  içme suyu sorununu tamamen ortadan kaldırmak için gece gündüz hummalı bir çalışma yürüten ASKİ,1300 metre uzunluğunda isale hattının, 3350 metre uzunluğunda da içme suyu şebekesinin yapımını tamamladı. Söz konusu hatlarda 75 mm çaplarında borular döşendi. Proje kapsamında 170 abone bağlantısı da gerçekleştirilirken; aynı zamanda 50 m3hacminde içme suyu deposu yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yeşildüşmüş Mahallesi sakinleri sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. GENEL MÜDÜR OPRUKÇU: ''ADANALILAR EN İYİSİNİ HAK EDİYOR'' Konuya ilişkin açıklama yapan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, ''Kırsaldaki vatandaşlarımızın yıllardır süregelen önemli problemleri var.Özellikle Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli hep sıkıntılı yerlerdi. Bunu daha önce de söylemiştik; çok acı ama ne yazık ki Cumhuriyet tarihinden bu yana su ulaştırılamayan yerleşim yerleri vardı. Bizim dönemimizde bu yerlerin sorunları ivedilikle çözüme kavuşturuldu. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin SÖZLÜ, seçimden önce verilen tüm sözlerin tutulması hususunda çok hassas davrandı. Bizler de onun bu hassasiyetine uygun şekilde çalıştık. Bundan sonra da kurumumuzun hizmetlerinin devamı gelecek. Adanalılar en iyisini hak ediyor.'' dedi.  

Uzak yakın demeden Adana'nın altyapı sorunlarını gidermek ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için çaba harcayan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), çalışmalarını hızlandırdı.

            Adana’ya 124 kilometre uzaklıkta bulunan Feke'nin ve ilçeye bağlı mahallelerin sorunlarını sona erdirmek için bugüne kadar titizlikle mesai harcayan ASKİ, ilçeyi suya kavuşturdu. İlçe merkezinin sorunlarının son bulmasının ardından ASKİ ekipleri rotasını sorun yaşanan mahallelere çevirdi ve Kırıkuşağı, Süphandere, Bahçecik, Mansurlu, Kaleyüzü, Tokmanaklı, Paşalı, İncirci mahallelerini suya kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'den aldıkları talimatlarla su ulaştırılmayan tek bir yer bile bırakmayacak olan ASKİ ekipleri, projelerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

FEKE YEŞİLDÜŞMÜŞ MAHALLESİ'NE YENİ İÇME SUYU İSALE HATTI

Feke YeşildüşmüşMahallesi'nin  içme suyu sorununu tamamen ortadan kaldırmak için gece gündüz hummalı bir çalışma yürüten ASKİ,1300 metre uzunluğunda isale hattının, 3350 metre uzunluğunda da içme suyu şebekesinin yapımını tamamladı. Söz konusu hatlarda 75 mm çaplarında borular döşendi. Proje kapsamında 170 abone bağlantısı da gerçekleştirilirken; aynı zamanda 50 m3hacminde içme suyu deposu yapıldı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yeşildüşmüş Mahallesi sakinleri sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu.

GENEL MÜDÜR OPRUKÇU: ''ADANALILAR EN İYİSİNİ HAK EDİYOR''

Konuya ilişkin açıklama yapan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, ''Kırsaldaki vatandaşlarımızın yıllardır süregelen önemli problemleri var.Özellikle Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli hep sıkıntılı yerlerdi. Bunu daha önce de söylemiştik; çok acı ama ne yazık ki Cumhuriyet tarihinden bu yana su ulaştırılamayan yerleşim yerleri vardı. Bizim dönemimizde bu yerlerin sorunları ivedilikle çözüme kavuşturuldu. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin SÖZLÜ, seçimden önce verilen tüm sözlerin tutulması hususunda çok hassas davrandı. Bizler de onun bu hassasiyetine uygun şekilde çalıştık. Bundan sonra da kurumumuzun hizmetlerinin devamı gelecek. Adanalılar en iyisini hak ediyor.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.