Astsubaya son görev

GÜNDEM 09.01.2020 - 18:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1736+ kez okundu.
 

Astsubaya son görev

  Kocaeli Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görevli Adanalı Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdinç Bingül, yakalandığı amansız hastalık sonucu tedavi gördüğü Antalya’daki hastanede vefat etti.  Bingül, gözyaşları arasında askeri törenle toprağa verildi. BABA EVİNDE HELALLİK Uzun süredir rahatsızlıkla mücadele eden  ve geçtiğimiz Salı günü hayata veda eden evli 38 yaşındaki Erdinç Bingül’ün Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi  askeri yetkililer tarafından Adana Şakirpaşa Havaalanı’ndan alınarak, helallik için Çukurova ilçesinde bulunan Toros Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.  Mahallede cenazesi çok sayıda kişi tarafından karşılanan Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdinç Bingül’ün yakınları, gözyaşı döktü. Okunan duanın ardından Bingül’ün cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Kabasakal’a götürüldü. “GÜLE GÜLE AŞKIM” Ailenin tek oğlu olan Erdinç Bingül’ün cenazesi daha sonra askeri araçla Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Bingül’ün Askeri manga omzunda cenazesi taşınırken,  gözyaşları içerisinde eşine son görevi yapan Melike Bingül, “Güle Güle Aşkım” dedi. Garnizon Komutanlığı’ndan askeri yetkililerin de katıldığı cenaze töreninde Erdinç Bingül’ün babası Yılmaz Bingül ve annesi Safiye Bingül ile ablası Ebru ile kardeşi Ceren ve diğer yakınları fenalık geçirdi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze ikindi namazını müteakip toprağa verildi. “ONUR  VE GURUR DUYDUM” Kocaeli Gölcük Donmam Komutanlığı’nda 16 yıldır görev yapan oğlu  Erdinç Bingül’ü genç yaşta kaybeden acılı baba Yılmaz Bingül ve eşi Safiye Bingül, cenazeye katılarak acılarını paylaşanlara  teşekkür ederken, “Oğlumuzun rahatsızlığı sürece devletimiz hep yanımızda oldu. Ayrıca; askeri yetkililer tarafından gerçekleşen tören dolayısıyla da ayrıca onur ve gurur duydum” dediler.  Baba Yılmaz Bingül, taziyeyi Toros Mahallesi Limon sokak Ulgar Sayman Apartmanı’ndaki  kendi evinde kabul edeceğini belirtti.

 

Kocaeli Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görevli Adanalı Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdinç Bingül, yakalandığı amansız hastalık sonucu tedavi gördüğü Antalya’daki hastanede vefat etti.  Bingül, gözyaşları arasında askeri törenle toprağa verildi.

BABA EVİNDE HELALLİK

Uzun süredir rahatsızlıkla mücadele eden  ve geçtiğimiz Salı günü hayata veda eden evli 38 yaşındaki Erdinç Bingül’ün Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi  askeri yetkililer tarafından Adana Şakirpaşa Havaalanı’ndan alınarak, helallik için Çukurova ilçesinde bulunan Toros Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.  Mahallede cenazesi çok sayıda kişi tarafından karşılanan Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdinç Bingül’ün yakınları, gözyaşı döktü. Okunan duanın ardından Bingül’ün cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Kabasakal’a götürüldü.

“GÜLE GÜLE AŞKIM”

Ailenin tek oğlu olan Erdinç Bingül’ün cenazesi daha sonra askeri araçla Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Bingül’ün Askeri manga omzunda cenazesi taşınırken,  gözyaşları içerisinde eşine son görevi yapan Melike Bingül, “Güle Güle Aşkım” dedi. Garnizon Komutanlığı’ndan askeri yetkililerin de katıldığı cenaze töreninde Erdinç Bingül’ün babası Yılmaz Bingül ve annesi Safiye Bingül ile ablası Ebru ile kardeşi Ceren ve diğer yakınları fenalık geçirdi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze ikindi namazını müteakip toprağa verildi.

“ONUR  VE GURUR DUYDUM”

Kocaeli Gölcük Donmam Komutanlığı’nda 16 yıldır görev yapan oğlu  Erdinç Bingül’ü genç yaşta kaybeden acılı baba Yılmaz Bingül ve eşi Safiye Bingül, cenazeye katılarak acılarını paylaşanlara  teşekkür ederken, “Oğlumuzun rahatsızlığı sürece devletimiz hep yanımızda oldu. Ayrıca; askeri yetkililer tarafından gerçekleşen tören dolayısıyla da ayrıca onur ve gurur duydum” dediler.  Baba Yılmaz Bingül, taziyeyi Toros Mahallesi Limon sokak Ulgar Sayman Apartmanı’ndaki  kendi evinde kabul edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.