Ataşbak: “Bütün kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum”

SPOR 28.06.2018 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2181+ kez okundu.
 

Ataşbak: “Bütün kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum”

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Çukurova ilçesinde bulunan futbol kulüp yöneticilerini makamında kabul etti. Kulüp yöneticiler ile gelecek sezon hakkında sohbet eden Ataşbak, “ Kulüplerimize şimdiden başarılar diliyorum. Gelecek sezon için futbol sahalarımızı bakıma aldık. Gerekli eksiklikleri gidereceğiz. Amatör sporun her zaman yanındayız” diye konuştu. Ataşbak, Çukurova ilçesinde futbol sahası sıkıntısının farkında olduğunu belirterek şunları söyledi: “Amatör kulüplerimizin zorlanmasını bizde istemeyiz. Çukurova ilçemiz için eksik olan futbol sahası için gerekli girişimleri yaptık. Burada bulunan kulüplerimizi düşünmemiz gerekiyor. Bu sorunu çözeceğimize inanıyorum. Ayrıca bütün kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum.” -Bizlerin amacı gençlere hizmet etmek- Ziyarette konuşan yöneticiler, kendilerini kabul eden Ataşbak’a teşekkür ederek, “ Çukurova ilçe futbol takımları olarak sıkıntılarımızda yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Bizlerin amacı gençlere hizmet etmektir. Ne kadar sokaklardan genç toplarsak, spora kazandırırsak o kadar iyidir. İlçemize bir de futbol sahası yapılırsa çok iyi olacak. Çünkü bizler sürekli diğer ilçelerde müsabakalara gidiyoruz. Bu sorunumuz ortadan kalkarsa Çukurova insanına daha çok fayda sağlamış oluruz” dediler. Ayrıca ziyarette, 100. Yıl Spor Kulübünden Gürol Ünsal, Mavi Şimşekler Spor Kulübünden Sedat Hakan Doyanç, Çukurova Spor Kulübü Mehmet Can, Çukurova Demirspor’dan Kamil Aslan, Kuzey Adanaspor’dan Cemil Arıkan ile Toros Spor’dan Mustafa Yürür hazır bulundu.  

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Çukurova ilçesinde bulunan futbol kulüp yöneticilerini makamında kabul etti.

Kulüp yöneticiler ile gelecek sezon hakkında sohbet eden Ataşbak, “ Kulüplerimize şimdiden başarılar diliyorum. Gelecek sezon için futbol sahalarımızı bakıma aldık. Gerekli eksiklikleri gidereceğiz. Amatör sporun her zaman yanındayız” diye konuştu.

Ataşbak, Çukurova ilçesinde futbol sahası sıkıntısının farkında olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Amatör kulüplerimizin zorlanmasını bizde istemeyiz. Çukurova ilçemiz için eksik olan futbol sahası için gerekli girişimleri yaptık. Burada bulunan kulüplerimizi düşünmemiz gerekiyor. Bu sorunu çözeceğimize inanıyorum. Ayrıca bütün kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum.”

-Bizlerin amacı gençlere hizmet etmek-

Ziyarette konuşan yöneticiler, kendilerini kabul eden Ataşbak’a teşekkür ederek, “ Çukurova ilçe futbol takımları olarak sıkıntılarımızda yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Bizlerin amacı gençlere hizmet etmektir. Ne kadar sokaklardan genç toplarsak, spora kazandırırsak o kadar iyidir. İlçemize bir de futbol sahası yapılırsa çok iyi olacak. Çünkü bizler sürekli diğer ilçelerde müsabakalara gidiyoruz. Bu sorunumuz ortadan kalkarsa Çukurova insanına daha çok fayda sağlamış oluruz” dediler.

Ayrıca ziyarette, 100. Yıl Spor Kulübünden Gürol Ünsal, Mavi Şimşekler Spor Kulübünden Sedat Hakan Doyanç, Çukurova Spor Kulübü Mehmet Can, Çukurova Demirspor’dan Kamil Aslan, Kuzey Adanaspor’dan Cemil Arıkan ile Toros Spor’dan Mustafa Yürür hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.