Ataşbak: “Oryantiring önem verdiğimiz faaliyetlerden biridir”

GÜNDEM 09.07.2018 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1436+ kez okundu.
 

Ataşbak: “Oryantiring önem verdiğimiz faaliyetlerden biridir”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve İl Temsilcisi Yasemin Anlı’yı makamında kabul etti. Oryantiring branşı hakkında yapılan ve gelecekte yapılması düşünülen projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette İl Müdürü Ataşbak şunları kaydetti: “Oryantiring, kentimizde en çok önem verdiğimiz, yayılması ve gelişmesi adına çokça faaliyetler yaptığımız sporlardan biridir. Federasyon Başkanımız Hacer Akyüz’ün öncülüğünde çok daha hızlı bir gelişim süreci yaşayacağımıza inanıyorum. Adana’mızdan yurtiçi ve yurtdışında büyük başarılar elde edecek sporcularımız var. Bu sporculara el birliği ile desteklerimiz devam edecek. Federasyon Başkanımız Türkiye’yi şehir, şehir gezerek sporculara destek sağlamaya çalışıyor. Bu bağlamda Adana’ya gelerek yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” -Akyüz; “Adana için neler yapabilirizi konuşmak için buradayız” Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, İl Müdürü Ataşbak’ın Oryantiring sporuna katkılarını yakından takip ettiklerinin altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi: “Oryantiring sporuna katkılarını yakından takip ettiğimiz Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’la tanışmak ve Adana için neler yapabilirizi konuşmak adına buradayız. Bizler Oryantiring sporunun önünü açmak istiyoruz. Milli Eğitim’le birlikte kurslar ve kamplar yapabiliriz. Oryantiring sporu için Adana’nın iklimi ve coğrafi şartları oldukça müsait. Bunu avantaja çevirip, daha çok insanımıza ulaşmak istiyoruz. Bu spora olan destekleri ve bize gösterdiği ev sahipliği nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a yürekten teşekkür ediyorum.” Ayrıca ziyarette Oryantiring Adana İl Temsilcisi Yasemin Anlı ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Servisi  Şefi Hanifi Altun’da hazır bulundu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve İl Temsilcisi Yasemin Anlı’yı makamında kabul etti.

Oryantiring branşı hakkında yapılan ve gelecekte yapılması düşünülen projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette İl Müdürü Ataşbak şunları kaydetti:

“Oryantiring, kentimizde en çok önem verdiğimiz, yayılması ve gelişmesi adına çokça faaliyetler yaptığımız sporlardan biridir. Federasyon Başkanımız Hacer Akyüz’ün öncülüğünde çok daha hızlı bir gelişim süreci yaşayacağımıza inanıyorum. Adana’mızdan yurtiçi ve yurtdışında büyük başarılar elde edecek sporcularımız var. Bu sporculara el birliği ile desteklerimiz devam edecek. Federasyon Başkanımız Türkiye’yi şehir, şehir gezerek sporculara destek sağlamaya çalışıyor. Bu bağlamda Adana’ya gelerek yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

-Akyüz; “Adana için neler yapabilirizi konuşmak için buradayız”

Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, İl Müdürü Ataşbak’ın Oryantiring sporuna katkılarını yakından takip ettiklerinin altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi:

“Oryantiring sporuna katkılarını yakından takip ettiğimiz Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’la tanışmak ve Adana için neler yapabilirizi konuşmak adına buradayız. Bizler Oryantiring sporunun önünü açmak istiyoruz. Milli Eğitim’le birlikte kurslar ve kamplar yapabiliriz. Oryantiring sporu için Adana’nın iklimi ve coğrafi şartları oldukça müsait. Bunu avantaja çevirip, daha çok insanımıza ulaşmak istiyoruz. Bu spora olan destekleri ve bize gösterdiği ev sahipliği nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a yürekten teşekkür ediyorum.”

Ayrıca ziyarette Oryantiring Adana İl Temsilcisi Yasemin Anlı ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Servisi  Şefi Hanifi Altun’da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.