ATATÜRK BAHAR TURNUVASI BAHAR KUPASI ADANA GÜNEŞİ’NİN

SPOR 02.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2325+ kez okundu.
 

ATATÜRK BAHAR TURNUVASI BAHAR KUPASI ADANA GÜNEŞİ’NİN

    Bu yıl 8.’si Antalya’da düzenlenen geleneksel Masterler Atatürk Bahar Futbol Turnuvası 17-21 Nisan tarihleri arasında yapıldı. Turnuvanın Bahar Kupası ayağında ise şampiyonluğu Adana Güneşi takımı kazandı ve kupayı aldı.   Her yıl, ülkemizde popüler olmuş futbolcuları anımsamak adına gerçekleştirilen, bu yıl da Trabzonspor’un efsane oyuncularından Kadir Özcan adına düzenlenen “8. Atatürk Bahar Turnuvası” 17-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.   Yurt içinden ve yurt dışından 50’ye yakın Master/ Veteran futbol takımının katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 4 gün sürdü. Turnuvaya yurtiçinden katılan birçok takımın yanı sıra, Rusya, Kırgızistan, Almanya, Arnavutluk, Kıbrıs’tan da takımlar katıldı.   BÜYÜK BİR AİLEYİZ   Adana Güneşi Veteran Futbol  Kulübü Başkanı Ramazan Çakır, Orta Anadolu Masterler Ligi’nin tamamlanması ve bu turnuvayla sezonu keyifli bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Adana Güneşi olarak büyük bir aileyiz” dedi. Çakır, “Böylesi turnuvalara, ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte katılıyoruz. Onlarla birlikte eğlenip, yarışmanın içerisine onları da katıyoruz. Aldığımız başarı, buraya gelen takımların içerisinde kalitemizin sonucudur” diye konuştu.   BİR ARADA OLMAK KEYİF VERİCİ   Takım Kaptanı Kayhan İşgüzar ise bu sene çok çekişmeli ve keyifli bir turnuva yaşadıklarını söyledi. Turnuvanın en zor grubunda ancak 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi aldıklarını söyledi. Final maçında Akçaabat Sebatspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek, turnuvanın Bahar Kupası ayağında şampiyon olduklarına dikkati çeken İşgüzar,ayrıca turnuvanın en iyi golcüsü olarak seçilmesi ve ödül almasının mutluluk verici olduğuna değindi.İşgüzar, “Son olarak oluşturduğumuz, katılımcı ve yarışmacı bir grupla, sonucun keyfini çıkarıyoruz” dedi.   ŞENADIM: UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE İÇİN OYNUYORUZ Takımın 2. Kaptanı Erdal Kemal Şenadım, Adana Güneşi’nin ailelerin de desteğiyle iyi bir sinerjiyle başarı yakaladığını söyledi. Şenadım, 2014 yılında ‘uyuşturucu ve madde bağımlılığı’na dikkat çekerek toplumda farkındalık yaratmak için kurulan Adana Güneşi’nin halen vali, belediye başkanları, kaymakamlıklar, sivil toplum örgütleri ile dayanışma halinde bu yöndeki çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekti. Adana Güneşi 2. Kaptanı Erdal Kemal Şenadım, “Hedefimiz iyilikleri çoğaltmak. Bir gencimizin bile madde bağımlılığından kurtulmasına katkı sağlarsak ve bu konuya dikkat çekerek farkındalık yaratabilirsek mutluyuz. Takım başarısından ziyade bu amaçla yola çıktığımız birliktelik bize güç veriyor” diye konuştu.   Turnuvada alınan skorlar ise şu şekilde;   Adana Güneşi: 5 – İzmir Güzelbahçe: 0 Adana Güneşi: 1 – Trabzon: 2 Adana Güneşi: 2 – Konya: 1 Adana Güneşi: 3 – Kıbrıs: 0 Adana Güneşi: 4 – Adıyaman: 0 Adana Güneşi: 5 – Akçaabat Sebat: 2

 

 

Bu yıl 8.’si Antalya’da düzenlenen geleneksel Masterler Atatürk Bahar Futbol Turnuvası 17-21 Nisan tarihleri arasında yapıldı. Turnuvanın Bahar Kupası ayağında ise şampiyonluğu Adana Güneşi takımı kazandı ve kupayı aldı.

 

Her yıl, ülkemizde popüler olmuş futbolcuları anımsamak adına gerçekleştirilen, bu yıl da Trabzonspor’un efsane oyuncularından Kadir Özcan adına düzenlenen “8. Atatürk Bahar Turnuvası” 17-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.

 

Yurt içinden ve yurt dışından 50’ye yakın Master/ Veteran futbol takımının katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 4 gün sürdü. Turnuvaya yurtiçinden katılan birçok takımın yanı sıra, Rusya, Kırgızistan, Almanya, Arnavutluk, Kıbrıs’tan da takımlar katıldı.

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Adana Güneşi Veteran Futbol  Kulübü Başkanı Ramazan Çakır, Orta Anadolu Masterler Ligi’nin tamamlanması ve bu turnuvayla sezonu keyifli bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Adana Güneşi olarak büyük bir aileyiz” dedi. Çakır, “Böylesi turnuvalara, ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte katılıyoruz. Onlarla birlikte eğlenip, yarışmanın içerisine onları da katıyoruz. Aldığımız başarı, buraya gelen takımların içerisinde kalitemizin sonucudur” diye konuştu.

 

BİR ARADA OLMAK KEYİF VERİCİ

 

Takım Kaptanı Kayhan İşgüzar ise bu sene çok çekişmeli ve keyifli bir turnuva yaşadıklarını söyledi. Turnuvanın en zor grubunda ancak 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi aldıklarını söyledi. Final maçında Akçaabat Sebatspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek, turnuvanın Bahar Kupası ayağında şampiyon olduklarına dikkati çeken İşgüzar,ayrıca turnuvanın en iyi golcüsü olarak seçilmesi ve ödül almasının mutluluk verici olduğuna değindi.İşgüzar, “Son olarak oluşturduğumuz, katılımcı ve yarışmacı bir grupla, sonucun keyfini çıkarıyoruz” dedi.

 

ŞENADIM: UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE İÇİN OYNUYORUZ

Takımın 2. Kaptanı Erdal Kemal Şenadım, Adana Güneşi’nin ailelerin de desteğiyle iyi bir sinerjiyle başarı yakaladığını söyledi. Şenadım, 2014 yılında ‘uyuşturucu ve madde bağımlılığı’na dikkat çekerek toplumda farkındalık yaratmak için kurulan Adana Güneşi’nin halen vali, belediye başkanları, kaymakamlıklar, sivil toplum örgütleri ile dayanışma halinde bu yöndeki çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekti. Adana Güneşi 2. Kaptanı Erdal Kemal Şenadım, “Hedefimiz iyilikleri çoğaltmak. Bir gencimizin bile madde bağımlılığından kurtulmasına katkı sağlarsak ve bu konuya dikkat çekerek farkındalık yaratabilirsek mutluyuz. Takım başarısından ziyade bu amaçla yola çıktığımız birliktelik bize güç veriyor” diye konuştu.

 

Turnuvada alınan skorlar ise şu şekilde;

 

Adana Güneşi: 5 – İzmir Güzelbahçe: 0

Adana Güneşi: 1 – Trabzon: 2

Adana Güneşi: 2 – Konya: 1

Adana Güneşi: 3 – Kıbrıs: 0

Adana Güneşi: 4 – Adıyaman: 0

Adana Güneşi: 5 – Akçaabat Sebat: 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.