“Atatürk’ün, gönüllerdeki Sevgisini asla silemezler”

SİYASET 10.11.2018 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2314+ kez okundu.
 

“Atatürk’ün, gönüllerdeki Sevgisini asla silemezler”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda “Atatürk’ün, bağrından çıktığı Türk Milleti’ne duyduğu tarifsiz sevgi ve güven duygusunun, aziz milletimize atfettiği yüksek değerin temelinde kuşkusuz Türk milliyetçiliği öğretisi vardır.” dedi.
       Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. “TÜRK MİLLETİ İÇİN VAR OLMAYA DEVAM EDECEK” Avcı, mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimiz gibi fani olmakla beraber nihayetinde 57 yıl yaşamış ve bedenen aramızdan ayrılmış olsa da, ufuk açan yenilikçi projeleriyle, bıraktığı eserlerle ve elbette fikirleriyle Türk Milleti için sonsuza dek var olmaya devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gönüllerdeki sevgisi asla silinmez, asla silemezler.” dedi. “FERASET, BASİRET, CESARET TİMSALİ…” Başkan Avcı, devamla şunları söyledi: “Atatürk, birçok yönüyle değerli bir asker ve devlet adamıdır. O’nun bizlere bıraktığı en büyük eser kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti’dir, vatandır, demokrasidir, hürriyettir. Feraset, basiret, cesaret, cefakârlık ve vefakârlık timsali olarak öne çıkan Atatürk’ün, bir avuç dava arkadaşıyla ve kendisine inanmış milyonlarla çileli bir mücadele sonunda bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkmak ise hepimiz için kutsal bir borçtur.” ATATÜRK VE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ… Bünyamin Avcı “Atatürk’ün, bağrından çıktığı Türk Milleti’ne duyduğu tarifsiz sevgi ve güven duygusunun, aziz milletimize atfettiği yüksek değerin temelinde kuşkusuz Türk milliyetçiliği öğretisi vardır. Bugün Türk milliyetçiliğine yabancı kalan hatta husumet besleyen zihniyetlerin kendini gösterdiği bir süreçte, her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bu kutlu değerleri yaşayan, yaşatma mücadelesi veren Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in kıymetinin daha iyi anlaşılıyor olması önemlidir.” ifadesine yer verdi. “SONSUZ RAHMET DİLİYORUM” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle bitirdi: “Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 80. senesi vesilesiyle daha çok idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Cenab-ı Allah’tan sonsuz rahmet diliyor, manevi hatırasını saygıyla yâd ediyorum. Vatanımız, milletimiz, dinimiz, devletimiz; tüm değerlerimiz için can veren, ebedi âleme göç eden bütün kahramanlarımızı rahmetle anıyor, varlıklarıyla onur duyduğumuz gazilerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler niyaz ediyorum.”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda “Atatürk’ün, bağrından çıktığı Türk Milleti’ne duyduğu tarifsiz sevgi ve güven duygusunun, aziz milletimize atfettiği yüksek değerin temelinde kuşkusuz Türk milliyetçiliği öğretisi vardır.” dedi.

 

 

 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“TÜRK MİLLETİ İÇİN VAR OLMAYA DEVAM EDECEK”

Avcı, mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimiz gibi fani olmakla beraber nihayetinde 57 yıl yaşamış ve bedenen aramızdan ayrılmış olsa da, ufuk açan yenilikçi projeleriyle, bıraktığı eserlerle ve elbette fikirleriyle Türk Milleti için sonsuza dek var olmaya devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gönüllerdeki sevgisi asla silinmez, asla silemezler.” dedi.

“FERASET, BASİRET, CESARET TİMSALİ…”

Başkan Avcı, devamla şunları söyledi:
“Atatürk, birçok yönüyle değerli bir asker ve devlet adamıdır. O’nun bizlere bıraktığı en büyük eser kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti’dir, vatandır, demokrasidir, hürriyettir. Feraset, basiret, cesaret, cefakârlık ve vefakârlık timsali olarak öne çıkan Atatürk’ün, bir avuç dava arkadaşıyla ve kendisine inanmış milyonlarla çileli bir mücadele sonunda bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkmak ise hepimiz için kutsal bir borçtur.”

ATATÜRK VE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ…

Bünyamin Avcı “Atatürk’ün, bağrından çıktığı Türk Milleti’ne duyduğu tarifsiz sevgi ve güven duygusunun, aziz milletimize atfettiği yüksek değerin temelinde kuşkusuz Türk milliyetçiliği öğretisi vardır. Bugün Türk milliyetçiliğine yabancı kalan hatta husumet besleyen zihniyetlerin kendini gösterdiği bir süreçte, her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bu kutlu değerleri yaşayan, yaşatma mücadelesi veren Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in kıymetinin daha iyi anlaşılıyor olması önemlidir.” ifadesine yer verdi.

“SONSUZ RAHMET DİLİYORUM”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 80. senesi vesilesiyle daha çok idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Cenab-ı Allah’tan sonsuz rahmet diliyor, manevi hatırasını saygıyla yâd ediyorum. Vatanımız, milletimiz, dinimiz, devletimiz; tüm değerlerimiz için can veren, ebedi âleme göç eden bütün kahramanlarımızı rahmetle anıyor, varlıklarıyla onur duyduğumuz gazilerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler niyaz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.