ATATÜRK ve İNÖNÜ Kupaları sahibini buldu

GÜNDEM 15.11.2018 - 17:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1358+ kez okundu.
 

ATATÜRK ve İNÖNÜ Kupaları sahibini buldu

Adana Atlı Spor Kulübü’nde devam eden Engel Atlama Anadolu Ligi Yarışlarının en önemli ayağı olan Atatürk ve İnönü Kupasını kazanan isimler belli oldu. Büyük çekişmeye sahne olan yarışları Adana halkı ise büyük ilgi gösterdi.   BAŞKAN CERİT: ADANALILARA ÖNEMLİ YARIŞLAR İZLETTİRDİK Engel Atlama Anadolu Ligi Yarışmaları Finali bu hafta yapılacak yarışlarla son bulacak. Organizasyonun en önemli kupası olan Atatürk Kupası yapıldı ve Champ’s adlı atıyla Ömer Çelik birinci oldu. İnönü Kupasını ise Bursa Atlı Spor Kulübü’nden License isimli atıyla Taha Yedikardeş oldu. Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu ise Ali Cerit başkanlığında ise bu önemli organizasyonda hazır bulundu. Sezonun en önemli yarışında Adana Atlı Spor Kulübü olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladıklarını belirten Başkan Ali Cerit, “Mükemmel yarışlar izledik. Adana halkına böylesine değerli organizasyonları izlettirmeye devam edeceğiz” dedi. ATATÜRK KUPASINI CHAMP’S SON KAZANDI Adana Atlıspor Kulübü’nde düzenlenen Atatürk Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi. Kupanın sahibi Champ’s Son isimli atıyla Ömer Çetin oldu. İkinci Condino 29 isimli atıyla Hasan Şentürk, üçüncü Freedom CL isimli atıyla Oktay Sezek, dördüncü Downing Street isimli atıyla Hüsnü Dinç, beşinci Tristan A Z isimli atıyla Emre Çelikkol oldu. Yarışmacılar ödüllerini Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora ve Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit’den aldılar.  ‘LİCENSE’ İNÖNÜ KUPASINDA MUTLU SONA ULAŞTI  Genç Binicilerin katıldığı 2018 İnönü Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi. Kupanın sahibi Bursa Atlıspor Kulübü’nden License isimli atıyla Taha Yedikardeş oldu. İkinci Dartel Z isimli atıyla İrem Lal Gören, üçüncü Matcho isimli atıyla Ece Pamuk, dördüncü Celita 2 isimli atıyla Nazlı Saral, beşinci Asplenium isimli atıyla Aslı Aközbek oldu. Yarışmacılar ödüllerini İsmet İnönü’nün torunu Sayın Zeynep Bilgehan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora, Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit ve yarışmanın Temyiz Hakemi Sayın Vedat Karagülle’den aldılar.



Adana Atlı Spor Kulübü’nde devam eden Engel Atlama Anadolu Ligi Yarışlarının en önemli ayağı olan Atatürk ve İnönü Kupasını kazanan isimler belli oldu. Büyük çekişmeye sahne olan yarışları Adana halkı ise büyük ilgi gösterdi.

 

BAŞKAN CERİT: ADANALILARA
ÖNEMLİ YARIŞLAR İZLETTİRDİK

Engel Atlama Anadolu Ligi Yarışmaları Finali bu hafta yapılacak yarışlarla son bulacak. Organizasyonun en önemli kupası olan Atatürk Kupası yapıldı ve Champ’s adlı atıyla Ömer Çelik birinci oldu. İnönü Kupasını ise Bursa Atlı Spor Kulübü’nden License isimli atıyla Taha Yedikardeş oldu. Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu ise Ali Cerit başkanlığında ise bu önemli organizasyonda hazır bulundu. Sezonun en önemli yarışında Adana Atlı Spor Kulübü olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladıklarını belirten Başkan Ali Cerit, “Mükemmel yarışlar izledik. Adana halkına böylesine değerli organizasyonları izlettirmeye devam edeceğiz” dedi.
ATATÜRK KUPASINI
CHAMP’S SON KAZANDI

Adana Atlıspor Kulübü’nde düzenlenen Atatürk Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi. Kupanın sahibi Champ’s Son isimli atıyla Ömer Çetin oldu. İkinci Condino 29 isimli atıyla Hasan Şentürk, üçüncü Freedom CL isimli atıyla Oktay Sezek, dördüncü Downing Street isimli atıyla Hüsnü Dinç, beşinci Tristan A Z isimli atıyla Emre Çelikkol oldu. Yarışmacılar ödüllerini Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora ve Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit’den aldılar. 
‘LİCENSE’ İNÖNÜ KUPASINDA
MUTLU SONA ULAŞTI

 Genç Binicilerin katıldığı 2018 İnönü Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi. Kupanın sahibi Bursa Atlıspor Kulübü’nden License isimli atıyla Taha Yedikardeş oldu. İkinci Dartel Z isimli atıyla İrem Lal Gören, üçüncü Matcho isimli atıyla Ece Pamuk, dördüncü Celita 2 isimli atıyla Nazlı Saral, beşinci Asplenium isimli atıyla Aslı Aközbek oldu. Yarışmacılar ödüllerini İsmet İnönü’nün torunu Sayın Zeynep Bilgehan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora, Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit ve yarışmanın Temyiz Hakemi Sayın Vedat Karagülle’den aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.